reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2009

reklama
drodka szyjka skrocona ? A skad wiesz ? Mialas badanie ginekologiczne ? Szczesciara! :-D:-D:-D

Mi to pewnie na porodowce dopiero sprawdza.. Masakra jakas.:baffled:

witam nowe mamusie:tak:

Ja dopiero wzięłam ciepły prysznic ale ten ból pleców ale nic nie pomaga:-( normalne żywym ogniem piecze:baffled: może uda mi się zasnąc ale wątpie:-(
czuje się poprostu okropnie przez te 2 dni a tu jeszcze troche zostało:confused:

Ja też dziś miałam gołąbki ale kapusty nie jadłam bo teraz na koniec jem raczej potrawy lekkostrawne bo to nigdy nic nie wiadomo kiedy człowieka przyciśnie;-)

Umieram z nudów, więc czytam co piszecie:) ja mam za to kiepski apetyt, waga mi się zatrzymała jakiś tydzień temu., w ogóle mało w ciąży przytyłam bo tylko 8 kg . Niepokoiłam się o mojego malucha ale gin powiedział, że wszystko jest ok więc wierzę że tak jest. W pierwszej ciąży przytyłam 13 kg więc trochę mnie dziwi ten mały przyrost. Ale wtedy wsuwałam tylko buły z masłem i miodem i gorące mleko a teraz mogłabym jeśc same owoce nic innego mnie nie interesuje:-)

Witam nowe mamuśki, ja jestem już dziś zmęczona więc chyba idę się wykąpać i spać, mam już dość dzidziejszego dnia. W zasadzie wszystko posprzątane, naszykowane, zostały tylko drobne sprawy, choć mnie widać się do porodu spieszy a maluszkowi wcale nie:)
Idę zadbać o siebie i zmykam do łóżeczka, bo oczy mi się kleją, a ząbek nadal boli......więc może troszkę się zdrzemnę.

Aha kochane czy wy jeżdżcie tak "bez potrzeby" na ktg?
U mnie w 1 ciaży byłam na ktg w 39tyg przed terminem, teraz gin kazał mi jechać jak bym ruchy słabo czuła, albo skurcze sie nasilały, nic takiego się nie dzieję, wieć nie byłam na żadnym ktg jeszcze.

ja też na ktg nie chodzę, z tego co sie zorientowałam, u gina ktg robia przed samym terminem i tyle :tak:

nie wiem co mnie opetalo, ale jem tyle jakbym conajmniej z 6 dzieci miala w brzuszku

a słyszałyście o tej nauczycielce z Tunezji, która spodziewa się 12-raczków i chce je wszystkie urodzić i nawet myślała o naturalnym porodzie, ale lekarze twierdzą,że tylko cesarka wchodzi w grę :szok: 6 chłopców i 6 dziewczynek .....

PS. a u mnie właśnie zaczął sie maraton w brzuszku................

reklama
Do góry