reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2009

Ojej szpilki? Nawet jakbym swoje spuchnięte stopy jakimś cudem wcisnęła w szpilki to i tak by górą wypłynęły hihi:-D
Eli nio do wczoraj mówiłam dzidziuś, dzidziuś bo płci nie znamy a od wczoraj
Bin Laden ale szybko przestałam bo to lekkie przegięcie:rofl2:

reklama
Ja od dłuższego czasu śmigam tylko w 1 japonkach, które musiałam kupić specjalnie na ciążę bo w moich to już mi się noga nie mieściła. Jak leje to też japonek używam :-p aczkolwiek ostatnio rzadko gdziekolwiek wybywam.

no przypływ energii to rewelacyjna sprawa, ja już od rana sprzątnięte, ugotowane, poprane, jeszzce tylko pochować do szafy ciuszki......sama przyjemność, szkoda tylko, że BOLI MNIE POTWORNIE ZĄB, ten, co mi córcia złamała- trzyma sie on, mam go umocowanego, a pęknął on w dziąśle, wiec narazie się "trzyma", tylko, że rentgenu zrobić nie zrobię, a moja dentystka ciocia wyjechała, dzis to tylko pogotowie, bo chyba nikt już nie przyjmuje.......
tylko sie wziąść i pochlastać!

Nie wiecie czy ten krem modelujacy do biustu z avonu mozna stosowac przy karmieniu piersia??? Bo w ciazy chyba nie ??? Wygrzebalam dzis z szafki calutenkie pudelko kupilam chwile przed tym jak sie dowiedzialam ze jestem w ciazy i przestalam uzywac a waznosc ma tylko do listopada :-( i nie wiem wlasnie czy juz moge go wyrzucic czy po porodzie bede mogla uzywac??? nie chce ryzykowac bo moze to wplywa jakos na pokarm ... :confused:

Post Ptaszyna mi sie takie zrywy nie zdarzaja zbyt często dlatego az o tym napisalam bo dzisiaj mam wybitny dzień...:tak::tak:
Generalnie też jestem bardziej leniwcem niż wyczynowcem:-D:-D
I co smieszne jakoś niespecjalnie czuje w sobie ten syndrom wicia gniazda o którym juz tyle pisałyście...moze mnie ominie?? A moze sama nie wiem ze go mam??

Tak piszecie o tej energii a ja sobie wlasnie zdalam sprawe ze zrobilam sobie krzywde podczas ciazy tym ze nic z soba nie robilam :-( wogole nie cwiczylam malo ruchu tylko jadlam i jadlam ... niby przytylam tylko albo az ?? 13 kg ale ja ogolnie otyla jestem :-( teraz tak zaluje ze nic nie robilam i jeszcze jadlam to co mi na mysl przyszlo. Myslicie ze przez nadwage moga byc jakies komplikacje przy porodzie ??? Bo to ze ciezki porod bedzie to chyba mam pewne przez brak ruchu podczas ciazy ...

reklama
liiiviiia-czemu w ciąży nie???Można jak najbardziej!Podczas karmienia też tylko brodawki musisz omijać-żeby maluch się nie najadł-to samo dotyczy wszystkich balsamów do skóry itp.podczas karmienia omijamy suty:))
szyszunka-współczuje bardzo! te z frontu zwykle najbardziej unerwione są:baffled:
OliLena-to sexowna z ciebie mamuśka musi być!!!obyś kostki nei skręciła tylko...

U mnie humor koszmarny bo m.wczoraj dostał niezapowiedziane zwolnienie z roboty-był od połowy czerwca na okresie próbnym i bardzo się starał-ostro harował bo zmiany 12 godzinne-ale nie psasował kierownikowi ze wzg.na dziecko i to że musiałby na urlop przysługujący mu iść-na 2 tyg.Liczył ze dostanie stałą umowę pod koniec września-a tu takie draństwo...Strasznie się zdenerwował a ja wczoraj to miałam z nerwów skurcze co 10 min :-:)-:)-:)-(Dziś od rana boli mnie szystko i jak siedze to skurcze a jak lezę to plecy i podbrzusze boli..
Mała boxuje na maxa i czasami ma tego dosyć...Podejrzenia że to jednak chłopak nadal mnie nie opuszczaja-pannienki nie są takimi rozbójnikami;-)Chciałabym już urodzić i wycałować te jej stópki -ale liczę że to nastąpi w ciągu najbliższego tyg.-w końcu od niedzieli bez czopka i z rozwarciem chodzę...

Do góry