Anabuba
czarownica mroźnego lądu
Emma-spokojne,ja przywalam to co Ty-newry czy wszystko bedzie ok itd.
doskonale Cie rozumiem,ale poczytaj wczesnijesze posty
mysle ze nie powinno to zawazyc na jej rozowju-przeciez dostwala lek tyle ze moze ciut mniej sie wchlanial.
u nas norma jest do 4,5 chyba bo jamiala 5 to juz jej zwikeszyli dawke leku i ta normal tak chyba w granicah 5 oscyluje.
moja przez to miala zwiekszona i dluga zoltaczke,a przez to zwiekszone napiecie miesnoowe i musialam ja rehabilitowac,do tego miala dyzplazje stawowo biodrowych,ma alergie i AZsm,ale jak sie wszytskiego dopilnuje-teraz jest bardzo wesola i madra dziewczynka i ciafgle usmichnieta:-)
ma 1,7rok ale jest duza ,wyglada jak 2latka,ale to po tacie:-)
ma apetyt i na pradwe sie swietnie rozwija.
miala opzniony rozwoj ruchowy troche ale to przez zoltaczke,wief spokojie
doskonale Cie rozumiem,ale poczytaj wczesnijesze posty
mysle ze nie powinno to zawazyc na jej rozowju-przeciez dostwala lek tyle ze moze ciut mniej sie wchlanial.
u nas norma jest do 4,5 chyba bo jamiala 5 to juz jej zwikeszyli dawke leku i ta normal tak chyba w granicah 5 oscyluje.
moja przez to miala zwiekszona i dluga zoltaczke,a przez to zwiekszone napiecie miesnoowe i musialam ja rehabilitowac,do tego miala dyzplazje stawowo biodrowych,ma alergie i AZsm,ale jak sie wszytskiego dopilnuje-teraz jest bardzo wesola i madra dziewczynka i ciafgle usmichnieta:-)
ma 1,7rok ale jest duza ,wyglada jak 2latka,ale to po tacie:-)
ma apetyt i na pradwe sie swietnie rozwija.
miala opzniony rozwoj ruchowy troche ale to przez zoltaczke,wief spokojie