Witam jestem mamą 5-cio miesiecznego Dominika.u kturego testy TSH wynosiły148.(zaraz po urodzeniu).Lekaze oznajmili nam ze na wrodzona niedoczynnosc tarczycy.I od tej pory przyjmowalismy eutchyrox a teraz od około dwuch miesiecy letrox.one maja jak sie nie myle ten sam skład tylko sa pod inna nazwą.Gdy lekaze oznajmili nam o tej chorobie nie miałam zielonego pojecia co to jest i jakie niesie za soba skutki.weszłam na internet i gdy otwozyła mi sie strona o niedoczynnosci tarczycy scisneło mnie cos za serce nie mogłam uwiezyc ze to sie dzieje naprawde.
jest jeszcze za mały zeby zrobis mu UZG a moze ktos wie do jakiego czasu trzeba czekac aby muc zrobicUZG?słyszałam i duzo czytałam ze jezeli leki beda podawane systematycznie to muj synek bedzie sie rozwijał prawidłowo czy moze ktos był lub jest w podobnej sytuacij jak ja?prosze o kontakt pa
jest jeszcze za mały zeby zrobis mu UZG a moze ktos wie do jakiego czasu trzeba czekac aby muc zrobicUZG?słyszałam i duzo czytałam ze jezeli leki beda podawane systematycznie to muj synek bedzie sie rozwijał prawidłowo czy moze ktos był lub jest w podobnej sytuacij jak ja?prosze o kontakt pa