reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrocławianki - jaki szpital????

Hej.

Czy ktoras z Was rodziala w szpitalu w Trzebnicy ciekawa jest opinii na temat tego szpitala? Czy ktoras z Was miala moze tam planowana cesarke?

reklama
Hej.

Czy ktoras z Was rodziala w szpitalu w Trzebnicy ciekawa jest opinii na temat tego szpitala? Czy ktoras z Was miala moze tam planowana cesarke?
Z tego co wiem to oddział w Trzebnicy jest nastawiony pro sn, przynajmniej ordynator do którego chodzi siostra mojej przyjaciółki. Warunki super, lepsze niż we Wrcoławskich placówkach

Ja będę rodziła na Klinikach. Mam tam lekarza prowadzącego i dwie znajome położne. Dyrekcyjna odpada ze względu na strasznie niemiłe wspomnienia (patrz traktowanie podczas badań, leżałam też po poronieniu razem z paniami w ciąży...), na Kamieńskiego znów mają gronkowca, no a Brochów zamknięty. Myślałam jeszcze nad Wałbrzychem, ale chyba sobie odpuszczę.

Ja niestety wrocilam do domku, ale musze przyznac ze izba przyjec w Trzebnicy calkiem mila Panie usmiechniete i sympatyczne. Bez zarzutow ogolnie.

Ja jechalam na 14 do szpitala wiec generalnie o 12 juz wyjechalismy zeby miec wiecej czasu na stanie w korkach ale akurat musze powiedziec ze trafilismy bez korkow takze zajelo nam jakies 40 min jadac normalnym tempem ;)
Gorzej bylo jak wracalismy kolo 17 bo juz byly godziny sztytu i droga w obie strony byla dosc mocno zakorkowana i to mnie niestety przerazilo bo majac bole porodowe nie bedzie za wesolo ;) ale z drugiej storny gdzie we wroclawiu nie ma korkow.

Ja jechalam na 14 do szpitala wiec generalnie o 12 juz wyjechalismy zeby miec wiecej czasu na stanie w korkach ale akurat musze powiedziec ze trafilismy bez korkow takze zajelo nam jakies 40 min jadac normalnym tempem ;)
Gorzej bylo jak wracalismy kolo 17 bo juz byly godziny sztytu i droga w obie strony byla dosc mocno zakorkowana i to mnie niestety przerazilo bo majac bole porodowe nie bedzie za wesolo ;) ale z drugiej storny gdzie we wroclawiu nie ma korkow.

Teraz przez Wrocław jedzie się zdecydowanie szybciej. Nam udało się dojechać w 40 minut z Oporowa. Wyjazd był przed godziną 16.00.

Czyli prawie cale miasto przejechane ;)

Mam pytanko wiecie moze jakie stosuja w Trzebnicy znieczulenie przy cesarce bo cos slyszalam o narkozie a nie o znieczuleniu w kregoslup?

reklama
hej dziewczyny. A czy któraś z Was może polecić któryś konkretny szpital pod cesarkę? Będę rodzić w znieczuleniu ogólnym i kurcze boję się iść na chybił- trafił, bo nasłuchał się człowiek opowieści jak to komuś szycie spaprali doszczętnie ;/
Do dyrekcyjnej mam tylko straszny uraz, bo leżałam tam na patologii i źle wspominam opiekę medyczną ;/

Do góry