reklama
Z tego co wiem to oddział w Trzebnicy jest nastawiony pro sn, przynajmniej ordynator do którego chodzi siostra mojej przyjaciółki. Warunki super, lepsze niż we Wrcoławskich placówkachHej.
Czy ktoras z Was rodziala w szpitalu w Trzebnicy ciekawa jest opinii na temat tego szpitala? Czy ktoras z Was miala moze tam planowana cesarke?
Ja będę rodziła na Klinikach. Mam tam lekarza prowadzącego i dwie znajome położne. Dyrekcyjna odpada ze względu na strasznie niemiłe wspomnienia (patrz traktowanie podczas badań, leżałam też po poronieniu razem z paniami w ciąży...), na Kamieńskiego znów mają gronkowca, no a Brochów zamknięty. Myślałam jeszcze nad Wałbrzychem, ale chyba sobie odpuszczę.
Ja niestety wrocilam do domku, ale musze przyznac ze izba przyjec w Trzebnicy calkiem mila Panie usmiechniete i sympatyczne. Bez zarzutow ogolnie.
Też słyszałam pozytywne opinie o tym szpitalu. A ile zajął Ci dojazd? Wiadomo jak się do Trzebnicy jedzie...
Ja jechalam na 14 do szpitala wiec generalnie o 12 juz wyjechalismy zeby miec wiecej czasu na stanie w korkach ale akurat musze powiedziec ze trafilismy bez korkow takze zajelo nam jakies 40 min jadac normalnym tempem
Gorzej bylo jak wracalismy kolo 17 bo juz byly godziny sztytu i droga w obie strony byla dosc mocno zakorkowana i to mnie niestety przerazilo bo majac bole porodowe nie bedzie za wesolo ale z drugiej storny gdzie we wroclawiu nie ma korkow.
Gorzej bylo jak wracalismy kolo 17 bo juz byly godziny sztytu i droga w obie strony byla dosc mocno zakorkowana i to mnie niestety przerazilo bo majac bole porodowe nie bedzie za wesolo ale z drugiej storny gdzie we wroclawiu nie ma korkow.
Ja jechalam na 14 do szpitala wiec generalnie o 12 juz wyjechalismy zeby miec wiecej czasu na stanie w korkach ale akurat musze powiedziec ze trafilismy bez korkow takze zajelo nam jakies 40 min jadac normalnym tempem
Teraz przez Wrocław jedzie się zdecydowanie szybciej. Nam udało się dojechać w 40 minut z Oporowa. Wyjazd był przed godziną 16.00.
reklama
rykiavik
Fanka BB :)
hej dziewczyny. A czy któraś z Was może polecić któryś konkretny szpital pod cesarkę? Będę rodzić w znieczuleniu ogólnym i kurcze boję się iść na chybił- trafił, bo nasłuchał się człowiek opowieści jak to komuś szycie spaprali doszczętnie ;/
Do dyrekcyjnej mam tylko straszny uraz, bo leżałam tam na patologii i źle wspominam opiekę medyczną ;/
Do dyrekcyjnej mam tylko straszny uraz, bo leżałam tam na patologii i źle wspominam opiekę medyczną ;/
Podziel się: