reklama
pipilotta87
Zaciekawiona BB
Margo myslę że będziesz bardzo zadowolona, bo ja rodziłam moją Zuzię na Chaułbińskiego i jestem BARDZOOO zadowolona i następną dzidzię też bym chciała tam urodzićtrzymam kciuki:-)
Ja jestem ze Śródmieścia i w sumie na Chałbińskiego miałabym najbliżej. Też słyszałam, że jest suuper :-) Nie wiesz może czy można jeszcze u nich rodzić w wodzie?(bo wiem, że kiedyś można było...)
Pozdrawiam:-)
Ostatnia edycja:
koszt porodu w wodzie 1,5 roku temu to bylo 500zł i na chałbinskiego nie chcieli żadnych badań, badania wymagane są na kamieńskiego i jest napewno HIV, WR ,HCV a czy coś jeszcze to nie pamiętam, za to było taniej...ale nie pamietam o ile.
pipilotta87
Zaciekawiona BB
Kurde drogie... A podejrzewam, że teraz będzie jeszcze droższe... Hmmm.. No cóż :-) mam jeszcze pełno czasu na zastanowienie :-) Ale na 99% i tak będę rodzić na Chałbińskiego :-) Słyszałam, że teraz na Kamińskiego panuje sepsa :-((podobno) ale za to poród w wodzie jest za darmo! (podobno;-)). Jutro tam zadzwonie i się dowiem :-)
Ostatnia edycja:
witam!ja rodzilam na Brochowie i moge polecic ten szpital...porod i caly personel przy porodzie bardzo pomocny natomiast na noworodkowym opieka pielegniarek beznadziejna,pielegniarki nieuprzejme i na kazdym kroku robily laske jak sie o cos je zapytalo...najlepiej miec znamomego lekarza ktory powie co i jak!
ja od kilku lat słysze o zarażonych gronkowcem dzieciach z Dyrekcyjnej, moją koleżankę i jej synka też zarazili gronkowcem wiec ja mam mieszane uczucia co do Dyrekcyjnej bo ja leżałam na patologii i wspominam nieżle pomimo karaluchów
reklama
Podziel się: