Pierwiastka
Fanka BB :)
Jak chcesz mieć więcej świeżych opinii to znajdź na fejsie grupę ,,Halo rodzę Wrocław" czy coś w ten deseń, ja ogółem zapisałam się w ciąży do dwóch i to była kopalnia najświeższej wiedzy. Nie wiem jak jest na Kamieńskiego, najdalej mam do tego szpitala a poza tym jak rodziłam to wystartował remont, zdecydowałam się na Borowską i mimo że początek porodu spędziłam w tzw. boksie i dopiero potem mnie przenieśli do sali rodzinnej to było spoko, na poporodowym każda sala ma swoją łazienkę i chyba wszystkie są małe, podwójne, jedzenie pyszne, opieka położnych chyba klasyczna - jak nie poprosisz to radź sobie sama Fajnie że przed wypisem każdemu dziecku robią USG przezciemiączkowe
Hej, ja rodziłam tam w maju (CC). I nie robili nam USG przezciemiaczkowego ale trafiłam też na weekend (cięcie w piątek, w poniedziałek wypis).
Sam szpital oceniam ok ale spodziewałam się trochę lepszego podejścia na patologii ciąży (w sumie zaproponowali CC mimo, że nie było wyraźnych zaleceń i powiedzieli, że mogę się nie zgodzić i podpisać na własne ryzyko ale jeszcze do tego mnie tam nastraszyli...). Myślę, że warto mieć tam swojego lekarza (ja nie miałam).