reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrócić do formy

reklama
wiecie co ja tak stwierdzam, że muszę sie wziąć za siebie. jadłam za dużo słodyczy cały miesiąc, przez Święta coś mi odbiło, ale juz mnie tak nie ciągnie, więc czas najwyższy, bo przed Świętami byłam nawet zadowolona dość. prawie mi przeszły korzonki czy co to tam było i czas najwyższy coś ze sobą zrobić :p
tak więc dołącze do Was, jutro, może pojutrze, a może... później ::)

Hihi Beatka, grunt to odpowiednie nastawienie. Może bysmy tak większą grupą się zebrały i przed komputerem ćwiczyły kolektywnie, co? bo ja sama to chyba nie dam rady ...

ok. a można oszukiwać? ;D bo będę Cię miała na sumieniu potem, że np. ja odpuściłam to i Ty też, a ja miałam Cię motywować... ::) ;D ;D ;D

Nie można oszukiwać !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Najwyżej będziemy przekładać termin rozpoczęcia ćwiczeń ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

reklama
Do góry