reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrócić do formy

siwasek pisze:
urcze a ja chyba zapisze sie na Pilates bo mi sie spodobałao jak mi kolezanka opowiedział jak tam sie ćwiczy, Mel a ty co o tym myśisz?? bo ja nie za bardzo aerobik lubie, a sie bardzo garbie...a atm podobno trzeba miec cały czas plecy prosto

pilates jest ok ;D
pilates to są ćwiczenia opracowane przez Pana Pilatesa dla tancerzy baletu, podczas wykonywania tych ćwiczeń "poruszone" zostają mięśnie głębokie... ble ble ble :D możne w necie o tym poczytać

reklama
Beatka właśnie na którymś wątku tez Cię pytałam czy cwiczyłaś. Ja właśnie zjadłam kanapeczkę z miodem :-[

a aj jak codzien i dzis zjadłam tabliczke czekolady :p i tylko snuje plany na daleką przyszłośc gdzie i na co sie zapisze zeby ćwiczyć, póki co cwicze podnoszenie ciężarka bagatela 6700g i to przez cały dzien z małymi przerwami od 8 do 22:30
cos dzisiaj Idze chyba biometr nie pasował :p :p ::) ::)

reklama
prasowanie... ::) nie, bo ja nie prasuję :p
nie martw się siwasku, ja codziennie piję kawę z czekoladą i bitą smietaną, mąż mówi że mi wątroba siądzie :p

Do góry