reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrócić do formy

ja wczoraj juz nie prasowaam zrobiłam to dziaisiaj
ale znowu schną ciuszki i będzie prasowanie buuuuuuuuuuuuuuuuu

reklama
ja wczoraj tez nie prasowałam i dzisiaj jeszcze tez nie a już następna sterta sie szykuje. Cały dzień mi zajmie chyba to prasowanie

Wstyd się przyznać ale u mnie ta sterta sprzed paru dni leży nieruszona... Właściwie to ruszona bo prasuję na bieżąco, według potrzeb ;D ;D ;D

no to ja się pochwalę ze prasowałam w piątek jak siadło forum. Zrobilismy sobie seans filmowy (juz pisałam) i podczas oglądania prasowałam Półtora filmu mi to zajęło. Az cud że nic nie przypaliłam, zwłaszcza na filmie Piła

odpowiadam kolezankom z wątku pracująca mama:

delikatnie to już zaczęłam od 6 weidera. Teraz pora na coś więcej

blkizna mnie czasem boli a czasem nie pójde to się przekonam czy nie za wczesnie

chodzi o to że masz 6 ćwiczeń i pierwszego dnia robisz 1 serie po 6 powtórzeń kazdego ćwiczenia drugiego dwie serie itd tak jak w tabelce. A cwiczenia są proste

reklama
Do góry