reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrócić do formy

reklama
Ja też mam na dzisiaj takie plany jak marta...hihihi
Dzień był ciężki męża nie było...a moja kochana mała ciągle piszczy aż mnie głowa boli ;D

właściwie to nie wiem czy karmię. wczoraj karmiłam tylko w nocy a dzisiaj Łukasz raz odmawiał butli na korzyść piersi a raz nie chciał piersi a wolał butelkę... juz sama nie wiem czy jeszcze karmię... tylko w nocy daję pierś bez problemu. Jak tak dalej będzie to za tydzień nie będzie śladu po maminym mleczku
edyta27 pisze:
Aniulka to marsz do kuchni na kolację.
własnie zjadłam i jeszce mi mało :p :p

Marta nie dołuj mnie... ja tez miałam ciężki dzień i uznałam ze sobie odpuszczę ale skoro Ty sie bierzesz to może też sie zmobilizuję ::) ::) :police: :police: >:D

Aniulka...niestety tak czasmi bywa...ale nie poddawaj się...głowa do góry. Jak nie będzie już chciał to trudno...będzie łatwiej CI to pracy wrócić

Aniulka, ja to bym już chyba wolała żeby Maciuś nie chciał cycka a żeby zaakceptował butlę. Ja się strasznie stresuję jak to będzie jak wrócę do pracy...

reklama
Do góry