reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrócić do formy

no wiesz kochana, moje oko jest bardziej zboczone na tym punkcie :p

wiem, że tragedii nie ma ale chciałabym inaczej - zrobi się ;)

reklama
No tak każdy ma swoje zboczenia zawodowe. Moje jest zboczone na innym punkcie.
Jak zobaczyłam was to mi się już jeść dechciało. A przyznam się że cały czas robię te ćwiczenia co je wkleiłaś. Całkiem przyjemne bo można je robić i pudło oglądać...hihihi

ja cie, Melanie jak Ci nie wstyd taką fałde prezentować publicznie ;) wiesz, zaraz ktoś skopiuje i będzie wklejał na www.funiaste.pl ;D

dobra kochane, dawać fotki, cos czuję że wszystkie macie taaakie fałdy jak Melanie 8) a ja miałam jeszcze mniejszy brzuch, ale po Świętach mi wywaliło :mad:
no ale mojej dupy to Wam na pewno nie wkleję :p :laugh:

wklej to pogadamy O0 ;D
a ja już widzę, na tych zdjęciach, że masz pupcię jak ozreszek

no, a nie mówiłam, anineczka następna z fałdą... wrrrr

reklama
Do góry