reklama
M
Melanie
Gość
Aniulka nie pokaże ;D bo ma lepszy
i nie chce, żeby nam się głupio zrobiło
anineczka
królowa mrówek :P
Winia nie opwiadaj ze jest tak zle przeciez fajna laska jestes tylko troche skromna?Winia pisze:Mój brzuch jest za duży na pokazywanie go publicznie ;D A już nie wspomnę o biodrach i tyłku. Jak trochę nad nimi popracuję (więcej niż trochę) to pokażę....hihihihihi
Winia pisze:Mój brzuch jest za duży na pokazywanie go publicznie ;D A już nie wspomnę o biodrach i tyłku. Jak trochę nad nimi popracuję (więcej niż trochę) to pokażę....hihihihihi
własnie tez miałam zacytować Winię że napewno przesadza.
Melanie pisze:Aniulka nie pokaże ;D bo ma lepszy
Jasne Melanie. Głupio to mi się zrobiło jak zobaczyłam Wasze śliczne brzuszki. Od jutra biore sie za ćwiczenia, bo dzisiaj nie miałam czasu.
Ja mam po dwóch ciążach brzuch i niestety skóra juz sie nie wciąga tak pięknie jak za pierwszym razem. Może kiedyś wkleję fotkę ale jak będę mogła sie pochwalić. Teraz nie będe sobie wstydu robiła
anineczka
królowa mrówek :P
To tak jak moj mezus...
Biedny dietke ma caly czas tylko cos dotrzymac slowa ze po 18 nie je, jakos nie moze.
Lezy wlasnie na wyrku,dziubie cos przy laptopie i sliwki w czekoladzie wsuwa. ;D ;D
Biedny dietke ma caly czas tylko cos dotrzymac slowa ze po 18 nie je, jakos nie moze.
Lezy wlasnie na wyrku,dziubie cos przy laptopie i sliwki w czekoladzie wsuwa. ;D ;D
reklama
Podziel się: