reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrócić do formy

Myfa ja dodalam sobie w ciazy 20 kg, tylko ja raczej do niskich naleze (162), zlecialo mi juz 16, ale swieta zatrzymaly wage w miejscu ;D pasowalo by mi dobic do 50 ;D
jak sledze przygody mlodych mam, to bardzo duzo dziewczyn juz po miesiacu wchodzi w rzeczy sprzed ciazy, mi to zajelo 3 miesiace

reklama
dziekuje dziewczyny za odp....Ineczka mam nadzieje ze i mi tyle zajmie :-) moze male wyssie z mlekiem kiloskow pare :-)

ja przytyłam w ciąży 18 kg conajmniej
dzisiaj pozostały mi 2 kg - ale to chyba cycyki i fałdka na brzuchu :p
w ciuchy z przed ciązy weszłam po 3 miesiącach - tak jak Ineczka :)

a ja nie mam fałdy na brzuchu ::) raczej tak ogólnie mi się rozłożyło, tyłek no to wiadomo, w bioderka poszło. ale brzuch mam bez zarzutu ;D

ja przytyłam 16kg w ciazy, a 8kg cały czas mam na plusie, ale moze dlatego ze przed ciaza miałam niedowage a czytałam ze organizm matki armiacej utrzymuje czesto 5kg nadwagi zeby miała z czego karmic :) w ciuchy sprzed ciazy sie nie wbijam i na razie szans na to nie widze bo staram sie 'rozsadnie' jesc zeby iga miala co jesc ::) ::) ale wiem ze jak przestane karmic to zaraz sie za siebie wezme :laugh:

reklama
ja juz pisałam ze teraz waze mniej niz przed ciąza czyli 43kg ale dziwi mnie ta waga poniewaz jem naprawde bardzo duzo wiekszosc spodni spada mi z tyłka ale naszczescie mam 13 letnia siostre i to w jej spodniach teraz chodze a ona czasem zakłada moje ciuszki musiałam tez pokupowac sobie kilka nowych staników bo te co nosiłam przed ciaza sa namnie za duze jak juz przestałam karmic to strasznie mi cucuszki zmalały

Do góry