reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrócić do formy

No własnie o tych ćwiczeniach pisałam na chyba na foto september??? bo już sie pogubiłam :p ::) ;D

Melanie a co po tych 42 dniach??? Juz bedzie płaski brzuszek???

reklama
A u mnie przed Świtami 3 liko mniej...a po świętach...lepiej nie mówić. OD początku muszę zacząć odchudzanie i ćwiczonka. ALe ostatnio strasznie leniwa jestem. :p

ale dobrze Melanie, ze wstawilas ta instrukcje do cwiczen bo po tej na www zastanawialam sie pol godziny czy ten zwis tulowia z laweczki prostopadle do podloza to ma byc na plecach czy twarza do ziemi ;D ;D ;D ;D ;D

Aniulka pisze:
No własnie o tych ćwiczeniach pisałam na chyba na foto september??? bo już sie pogubiłam :p ::) ;D

Melanie a co po tych 42 dniach??? Juz bedzie płaski brzuszek???

::) yyyy

no może nie płaski ale inny napewno :)

pamiętajcie tylko, bo to b. ważne
nie ciągnijcie brodą do klatki piersiowej
broda skierowana do sufitu i cały czas oddychamy, nie trzymamy powietrza w płucach
wydech - spęcie mięśni
wdech - rozluźnienie

Ineczka pisze:
ale dobrze Melanie, ze wstawilas ta instrukcje do cwiczen bo po tej na www zastanawialam sie pol godziny czy ten zwis tulowia z laweczki prostopadle do podloza to ma byc na plecach czy twarza do ziemi ;D ;D ;D ;D ;D

hyhyhyhy

kochane wrzesniowki nie ukrywam ze z waga dobilam juz oj az do 87 kilosow przytylo mi sie juz ponad 20 kilosow cale szczescie do niskich nie naleze i az tak strasznie nie widac tego.... czy sa wsrod Was tez mamusie ktore przytyly ponad 20 kilosow? i jak idzie z chudnieciem? ja co prawda narazie stresuje sie przed porodem bo to dopiero 36 tydzien a male ruchliwe...a ja chodzi juz nie moge tak mnie pobolewa na dole brzucha.....

reklama
YEEEEEEEEEEE!
Dziś przyszła moja nowa mata oczywiście odrazu ją wypróbowałam i nogi w tylek mnie wchodz. Dobrze jest się tak pomęczyć a jednoecześnie to przyjemność. Mam nadzieje że co najmniej godz dziennie bedę skakać. Zobaczymy ile mi się uda schudnąć :)

Do góry