Z jednej z tych ciąż mam 4latke a 2 ciążę poroniłam w 10tc w grudniu.i dobrze się skończyło?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Z jednej z tych ciąż mam 4latke a 2 ciążę poroniłam w 10tc w grudniu.i dobrze się skończyło?
Kiełbaski i serek halumiJa też stety/ niestety nie widziałam eurowizjiważne że spędziłaś dobrze czas . Co dobrego z grilla jadłaś?
Pycha kiełbaski czasem zjem z grila, ale wolę kurczakowe rzeczyKiełbaski i serek halumi
I piłam wino bezalkoholowe
Dziwne doświadczenie.. może na takie trafiłam /z Lidla/
Swoją drogą macie jakieś ulubione takie winka bazalkoholowe ?
to tylko kawalek papierka, spokojnie raz sie wybarwi mocno raz nieja dziś powtórzyłam test i jest minimalnie bledszy niż wczoraj popołudniu nie wiem dlaczego tak boję się tylko żeby dobrze było
Zgadzam się w pełniRety to już kolejny rok na kreskach minął, pamiętam jeszcze dyskusje o poprzedniej eurowizji bardzo Was wszystkie lubię, ale chciałabym już stąd uciec na mamusie
Wybarwieniem testu nie sprawdzamy przyrostów bety - na początku mogą się wybarwiać bardzo różnie. Pójdziesz jutro na betę, później na przyrost i zobaczysz co tam w macicy graja dziś powtórzyłam test i jest minimalnie bledszy niż wczoraj popołudniu nie wiem dlaczego tak boję się tylko żeby dobrze było
Bardzo lubię te bezalkoholowe: Link do: Mindful drinking piłam wina musujące, gin i rum. Wszystkie superKiełbaski i serek halumi
I piłam wino bezalkoholowe
Dziwne doświadczenie.. może na takie trafiłam /z Lidla/
Swoją drogą macie jakieś ulubione takie winka bazalkoholowe ?
To tylko kawałek papierka, ale wciąż gołym okiem widać beta prawdę powieHej z rana, powtórzyłam test, najbardziej widać cud na facelle,pink 25 i easyhome jakiś duszek, zawsze tak miałam że rano testy słabsze niż po południu ale i tak trochę martwi mnie to że są takie słabe a to 13dpo wg premom (nie miałam monitoringu).Zobacz załącznik 1633218