reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌺 🌼 Wróble świergoczą, że Majowe Kreski dwie ⏸️ szybko zobaczą 🌼 🌺

reklama
Tylko jednego, czyli zmian hormonalnych, które są typowe i dla PMS, i dla ciąży 😁
Jak to tutaj czasami dziewczyny piszą - póki nie ma @, jest nadzieja 😇
Nie, nie 🙈😁
Na ciążę to mnie brało tylko wzruszenie jak chyba Aksamitkę?
A nerwy nieadekwatne do sytuacji ZAWSZE przed okresem. Poza tym ten cykl już spisałam na straty. Wszystkie znaki na niebie wskazują na zblizajacy się okres niestety. Przyjdzie okres poleci łezka i pomyślę o nowym cyklu w lipcu i nowej możliwości:) może zrobię jakieś badania.

Bardzo liczyłam, że dzisiejszy wynik okaże się inny :(
Też miałam ogromną nadzieję że okaże się ciut wyższy i będzie w okolicy chociaż 1 😟 mam tylko nadzieję że ten spadek o 0,05 jest błędem labu wynikającym z przytrzymania próbki. Bo jak co 3 dni tak mi spada to kiepsko.

Też miałam ogromną nadzieję że okaże się ciut wyższy i będzie w okolicy chociaż 1 😟 mam tylko nadzieję że ten spadek o 0,05 jest błędem labu wynikającym z przytrzymania próbki. Bo jak co 3 dni tak mi spada to kiepsko.
To bez dwóch zdań - strasznie długo kazali czekać na ten wynik.

Macie jakieś miłe plany na ten weekend, żeby złapać trochę sił i energii, po tym trudnym tygodniu?

reklama
Do góry