Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie, nieTylko jednego, czyli zmian hormonalnych, które są typowe i dla PMS, i dla ciąży
Jak to tutaj czasami dziewczyny piszą - póki nie ma @, jest nadzieja
Bardzo liczyłam, że dzisiejszy wynik okaże się innyTak właśnie się pojawił. Można uznać że poprzedni do był prawdziwy. We wtorek 0,669 dziś 0,619
Też miałam ogromną nadzieję że okaże się ciut wyższy i będzie w okolicy chociaż 1 mam tylko nadzieję że ten spadek o 0,05 jest błędem labu wynikającym z przytrzymania próbki. Bo jak co 3 dni tak mi spada to kiepsko.Bardzo liczyłam, że dzisiejszy wynik okaże się inny
To bez dwóch zdań - strasznie długo kazali czekać na ten wynik.Też miałam ogromną nadzieję że okaże się ciut wyższy i będzie w okolicy chociaż 1 mam tylko nadzieję że ten spadek o 0,05 jest błędem labu wynikającym z przytrzymania próbki. Bo jak co 3 dni tak mi spada to kiepsko.
Stajnia, relaks, może grill zdecydowanie tego potrzebujęTo bez dwóch zdań - strasznie długo kazali czekać na ten wynik.
Macie jakieś miłe plany na ten weekend, żeby złapać trochę sił i energii, po tym trudnym tygodniu?
Ojj tej stajni to, niezmiennie, zazdroszczę Ci baaardzo Jak Młoda radzi sobie z chodzeniem pod siodłem?Stajnia, relaks, może grill zdecydowanie tego potrzebuję
Brawo!Nie wiem jak ja to kuźwa zrobiłam zaliczone
Ja też zaliczoneNie wiem jak ja to kuźwa zrobiłam zaliczone