reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌺 🌼 Wróble świergoczą, że Majowe Kreski dwie ⏸️ szybko zobaczą 🌼 🌺

Obserwuj ich i same zaraz coś wrzucą. Jak zapiszesz się do ich newslettera to otrzymasz jadłospis na 7 dni za darmo. Możesz sobie przetestować co i jak :)
plus mam spisane kilka przepisów, które wysyłały za free w newsletterach, w postach to mogę podesłać na pv.
O to super opcja, z tym newsletterem. Jak możesz to podeślij, zanim kupię to właśnie fajnie by było przetestować te dania.

reklama
O, to ja też mam pytanie o Luxmed skoro już poruszyłyście ten temat 🤭 Wiecie jak to jest ze skierowaniami z zewnątrz? Żeby zrobić badanie (które mam w pakiecie) muszę mieć na nie skierowanie wystawione przez lekarza luxmedowskiego czy jak mam skierowanie z innej placówki medycznej czy wystawione przez mojego gina to mi je uhonorują? 🤔
Ja przynosiłam tylko kartę wizyty z wypisanymi badaniami. Umawiałam się na pobranie krwi i przed wizytą szłam z kartą na recepcję, bez problemu zawsze mi zrobili.

Matko ale mnie tą diagnostyka denerwuje, nadal nie mam wyniku AMh🙄 już zaczyna mnie to niepokoić

Miewacie delikatne skurcze macicy zaraz po owulacji? Jestem 3dpo i od wczoraj, takie lekkie skurcze odczuwam. Trochę, jak na @.

Miewacie delikatne skurcze macicy zaraz po owulacji? Jestem 3dpo i od wczoraj, takie lekkie skurcze odczuwam. Trochę, jak na @.
Ja przez okres starań przeszłam milion różnych bóli 🙈 ale mam wrażenie, że po owulacji odczuwałam jakiś ból od nadżerki, bo pierwszy raz po wymrozeniu mi się to nie zdarzyło

Nie ogarniam co się ze mną dzieje...pracuje w neurologii dziecięcej od lat i co? Zobaczyłam w sklepie niepełnosprawną krzycząca dziewczynkę i anielski spokój jej ojca....wyszłam ze sklepu i się rozpłakałam 🤦 tego w kinie nie grali
Jesteś przepełniona buzującymi hormonami i emocjami związanymi z obawami spowodowanymi krwawieniem, ot co się dzieje - ciąża sobie z Tobą pogrywa ;)

reklama
Do góry