wrobelmm
Fanka BB :)
Dokładnie o toOoo, to o to chodzi w IgG i IgM? Że aktywne zachorowanie i przeciwciała na przebytą chorobę?
Nie ogarnęłam tego wcześniej.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dokładnie o toOoo, to o to chodzi w IgG i IgM? Że aktywne zachorowanie i przeciwciała na przebytą chorobę?
Nie ogarnęłam tego wcześniej.
Dzięki Mierzę od początku starań (6cs), tylko to mój pierwszy cykl z testami i apką Premom. Wcześniej wpisywałam temp. do tabelki na kartceTo Twój pierwszy cykl z mierzeniem temperatury? Ja bym uznała, że jak nie było skoku, to nie było też jeszcze owu. Ale wiem, że teoretycznie tak nie musi być
Szkoda, że te testy Ci się już skończyły. Ja po poprzednim cyklu już się nauczyłam, że muszę robić właśnie przynajmniej do skoku temperatury. U Ciebie na podstawie wykresu można by uznać, że tego 5.05 był peak i wczoraj mogłaby być owu, ale temperatura na to nie wskazuje
Dla porównania wrzucam swój wykres z poprzedniego cyklu. Po pierwszym wysokim ratio w 15dc mogłabym założyć, że owu będzie w 16, ale jak widać następnego dnia spadło i temperatura nadal na tym samym poziomie mniej więcej. W 17dc odpuściłam testowanie i podejrzewam, że właśnie wtedy był ten prawdziwy peak- owulacja była w 18dc, a w 19dc temperatura to potwierdziła. Także teraz będę już robić na pewno do skoku.
No dziwna jestem w kwestii jedzeniaTak czułam, że z tymi pomidorami w zupie będę w mniejszości
Nie lubisz majonezu, kawy, słodkości i chipsów? ! Tu mnie zaskoczyłaś
Ja w tym miesiącu nie widziałam ani grama śluzu płodnego, nawet sucho trochę było a dwie kreski sąDziewczyny, jestem dziś strasznie zmieszana Temperatura po owu jeszcze nie skoczyła. Czy to znaczy, że mimo wszystko mogła już być owulacja, czy że to będzie raczej jakoś dzisiaj? Śluz niepłodny. Ten najbardziej płodny był w piątek, 3.05, a to mi sie z wykresem w ogóle nie zgadza Zobacz załącznik 1632291
Laparoskopia niestety może mieć negatywny wpływ na AMH. Stymulacja - raczej nie.Myślicie że laparoskopowe usunięcie CP mogło mieć wpływ na taki nagły spadek amh? Czy bardziej powodem może być stymulacja?
mówiłam to mojej gin, szyjka, jajniki i macica na oko jest okej, czekam na wyniki cytologii+hpv bo nigdy tego nie mialam robionegoDziewczyny, nie wiem co jest grane, ale od 2/3miesiecy czuje dyskomfort w podbrzuszu, czasem ból jak na okres ,najbardziej tak z tydzień po owulce aż do okresu. Ma tak któraś z was? A może macie jakiś pomysł co zbadać ?
Stymulacja nie ma na niego wpływu, ale laparoskopia mogła mieć.Myślicie że laparoskopowe usunięcie CP mogło mieć wpływ na taki nagły spadek amh? Czy bardziej powodem może być stymulacja?