Wysłałam Ci wiadomość z przepisemPytasz dzika, czy sra w lesie? Uwielbiam borówki! Borówki, maliny i truskawki to życie!
Masz gdzieś zapisany przepis? Jak nie dziś, to zrobię przy kolejnej okazji.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wysłałam Ci wiadomość z przepisemPytasz dzika, czy sra w lesie? Uwielbiam borówki! Borówki, maliny i truskawki to życie!
Masz gdzieś zapisany przepis? Jak nie dziś, to zrobię przy kolejnej okazji.
Ale to już udało Wam się przeprowadzić, czy czekacie na koniec malowania i poprawki w elektryce?
Też musimy kupić jedną przejściówkę w jakimś sklepie budowlanym, ale obawiam się tego o czym piszesz - że z 5-cio minutowych zakupów, zrobią się dwie godziny, przez ilość ludzi
Masz jakiś sprawdzony przepis na tartę cytrynową?
DziękujeWysłałam Ci wiadomość z przepisem
Będziecie już teraz mogli trochę poodpoczywać?Wracamy z pracy wyjebani jak koń po westernie....
Ja bym zjadła tartę z Leon curedem i bezą...
Zadzwoń może do niego i powiedz, że Wam łazienkę zalało czy coś, żeby szybciej wrócił ;DJa jestem dzisiaj padnieta po pracy, ze ledwo zyje a jeszcze musze miec sily na przytulanki takze nogi do gory i czekam na ksiecia z bajki az wroci z pracy
Jasne, że możesz do nas dołączyć - miło Cię poznać Rozgość się, ale nie zostawaj tu zbyt długo, żebyś jak najszybciej mogła stąd iść na wątek przyszłych mamHej, mogłabym do was dołączyć?
To mój 4 miesiąc starań, zaczęliśmy się starać, gdy moje serducho zagoiło się po zabiegu...Mam podejrzenie Hashimoto, ale nie biorę żadnych leków. Ogólnie dziś jest mój 10 dpo. Czuję się dobrze jak na czas przed okresem, moje objawy są delikatniejsze niż w poprzednich cyklach. Mam nadzieję, że to dobrze wróży... Chciałabym zatestować 8 maja.