reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌺 🌼 Wróble świergoczą, że Majowe Kreski dwie ⏸️ szybko zobaczą 🌼 🌺

Co dziś robicie fajnego? Ja właśnie zaczynam ogarniać dom, a w międzyczasie szukam pomysłu na jakieś pyszne ciacho. Jakieś pomysły?
Oto mój dzisiejszy nastrój.

Załączniki

• 20240502_114634.jpg
    20240502_114634.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 90
reklama
Hej dziewczyny ja zrobiłam wcześniej test i niby wyszedł jakiś cień cienia co wcześniej przy pojawiającej się w końcu @ nigdy mi się to nie zdarzało. Zrobiłam 3 różnych firm i na każdym był bardzo delikatnie ledwo co widoczny. Pojechałam na betę, zrobiłam od razu progesteron i morfologię. Może dziś będą wyniki… denerwuje się trochę
Trzymam kciuki ❤️

Ja na siedlisku przyjaciół ❤️ sielskie jedzenie, kawa z kawiarki i natura! Spacery, grzyby, zapach świeżo skoszonej trawy, czytanie książek i jeden wielki uśmiech :) 💚
Domówiłam suple które mi przepisała dietetyk. Będę brać jakieś 12 tabletek dziennie 😆 przecież ja się tym najjem :D a po majowce dostanę wskazówki dietetyczne.
Już nawet zapomniałam ze czekam na ten okres xd ciekawe czy zdąży przyjść w maju w ogóle 🙈 niby mój rekordowy to 47 dni to może nie będzie teraz tak złe

Ja na siedlisku przyjaciół ❤️ sielskie jedzenie, kawa z kawiarki i natura! Spacery, grzyby, zapach świeżo skoszonej trawy, czytanie książek i jeden wielki uśmiech :) 💚
Domówiłam suple które mi przepisała dietetyk. Będę brać jakieś 12 tabletek dziennie 😆 przecież ja się tym najjem :D a po majowce dostanę wskazówki dietetyczne.
Już nawet zapomniałam ze czekam na ten okres xd ciekawe czy zdąży przyjść w maju w ogóle 🙈 niby mój rekordowy to 47 dni to może nie będzie teraz tak złe
Brzmi jak majówka idealna! Zazdroszczę! Wypoczywaj i ładuj baterie ❤️

12 mówisz? Muszę kiedyś przeliczyć moje ;) na niskokaloryczny posiłek powinno wystarczyć 😅

Lubisz borówki? Jest takie fajne ciasto coś jak Brownie z borówkowym musem na wierzchu, wstawię zdjęcie. Z jakiejś rolki z fit przepisami. 😅 Bardzo dobre w sumie.
Pytasz dzika, czy sra w lesie? ;) Uwielbiam borówki! Borówki, maliny i truskawki to życie! 🤤

Masz gdzieś zapisany przepis? Jak nie dziś, to zrobię przy kolejnej okazji.

reklama
Do góry