reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌺 🌼 Wróble świergoczą, że Majowe Kreski dwie ⏸️ szybko zobaczą 🌼 🌺

Taak. Ja przykładowo w 1 c zrobiłam test (zgrozo to był pink😅), powiedziałam mężowi ze chyba jestem w ciąży i sobie na luzie poszłam do roboty. I tak w 8 tyg wybrałam się do gina. Żadnych badań z krwi nie robiłam . A teraz? Matko boska jak zobaczę dwie kreski to zwariuje 🫣 lab, badania, wizyta uff pierwsze co to chyba urlop wezmę, aby się nie zamartwiać na zapas 🙈

Dokładnie ja pierwsze dwie ciążę bez bety itp.test jest ciążą radość bez czarnych myśli a teraz człowiek chyba bardziej świadomy i zamiast tylko się cieszyć to widzi czarne scenariusze

reklama
Z wczorajszymi serialami poszło nam całkiem nieźle więc - idąc za ciosem - ulubiona i najmniej lubiana potrwa to?

Te które ja:
  • lubię - pierogi leniwe z palonym masłem i cynamonem 😍 oraz potrawka z kurczaka z ryżem + buraczki + marchewka z groszkiem, a taka, która nigdy mi się nie nudzi to pizza 🤤
  • nie lubię - zupa pomidorowa, zupa owocowa (rozgotowane owoce w kisielu 🤢), czernina (chociaż tylko ze względu na skład, bo jej smaku zupełnie nie pamiętam) no i syrop z cebuli 🤮(choć to ostatnie nie potrawa ;) )

Dziękuję Wam za życzenia!
Wybaczcie, że się nie udzielam, ale jednak dalej nie mogę się otaczać tematem starań, w tym momencie życia to dla mnie straszny trigger. Ale pamiętam i myślami wracam do Was wszystkich i trzymam kciuki!
wszystkiego co sobie tylko wymarzysz kochana 🥳🥳😘😘

Mam betę….czekam na progesteron
Zawału dostanę🫣

Załączniki

• IMG_4644.jpeg
    IMG_4644.jpeg
    44,1 KB · Wyświetleń: 153
Z wczorajszymi serialami poszło nam całkiem nieźle więc - idąc za ciosem - ulubiona i najmniej lubiana potrwa to?

Te które ja:
  • lubię - pierogi leniwe z palonym masłem i cynamonem 😍 oraz potrawka z kurczaka z ryżem + buraczki + marchewka z groszkiem, a taka, która nigdy mi się nie nudzi to pizza 🤤
  • nie lubię - zupa pomidorowa, zupa owocowa (rozgotowane owoce w kisielu 🤢), czernina (chociaż tylko ze względu na skład, bo jej smaku zupełnie nie pamiętam) no i syrop z cebuli 🤮(choć to ostatnie nie potrawa ;) )
Ulubiona - pomidorowa i kurczak z pieczarkami i serem w cieście francuskim ☺️

Nie lubię - każdego rodzaju podroby i dania z owoców (dla mnie owoce to deser, w daniach do mnie nie przemawiają kompletnie) 😅

reklama
Do góry