Pszczolka38
Fanka BB :)
Byłoby superLiczę, że już z majowego Wam się uda wyjść szczęśliwie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Byłoby superLiczę, że już z majowego Wam się uda wyjść szczęśliwie
OkDziewczyny AMH 1,6 ng/ml w wieku 29 lat jest okej, czy niskie?
Chorobą? Coś się dzieje?Oj nie powinnaś mieć wyrzutów sumienia - każda z nas potrzebuje czasem lenistwa - mamy do tego pełne prawo. Nie ma obowiązku robienia „czegoś” - zwłaszcza gdy nie czujemy się w formie.
My mieliśmy przez całą majówkę mieć gości, a jednego dnia wyjechać zobaczyć pewną miejscówkę, ale finalnie - w związku z moją chorobą - do czwartku jeszcze próbowaliśmy je realizować, ale od piątku zostały zminimalizowane do siedzenia w domu i ewentualnie robienia czegoś na ogrodzie. Ja mam momentami sił bardzo mało i wówczas ląduje w łóżku
Tak po accofilu wyniki morfologii mogą mieć odchyły. Tak mówił mi immunolog. Tarczycowe super.Zawsze mam za niskie leukocyty. A teraz wyszły mi jeszcze niskie neutrofile i podwyższony poziom limfocytów. Zastanawiam się, czy to sprawka Accofilu.
Aaaale tarczycowe chyba wyśmienite!
AnginaChorobą? Coś się dzieje?
O nie, współczuję bardzoAngina
Dziękuje Już bywa spoko, więc liczę na to, że do końca bliżej niż dalejO nie, współczuję bardzo
Mam nadzieję, że szybko Ci przejdzie!