Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
u nas remont, wiec się przeprowadzamy z pierwszej chaty jutro do drugiej, a dziś idziemy na koncert do Łazienek badbadnotgood, więc milutko i jutro tez po przeprowadzce odpoczynek i dużo seksu, bo owulacja za rogiemJakie plany na weekend?
Ja wyjeżdzam do mamy, zowu bede ryła w ogrodzie - ale akurat to lubię
Kilka dni temu zrobiłam sobie piling laserowy na twarz, wyglądam jeszcze jakby mi się na skórze odbiło milion kropek mam nadzieję, że to się złuszczy
Wy to Wszystkie młode jesteście, to i takich pilingów wam nie trzeba
taksuper, a idziesz w Bydgoszczy?
oo super zatęskniłam na koncertami na żywo.u nas remont, wiec się przeprowadzamy z pierwszej chaty jutro do drugiej, a dziś idziemy na koncert do Łazienek badbadnotgood, więc milutko i jutro tez po przeprowadzce odpoczynek i dużo seksu, bo owulacja za rogiem
a w ogóle @penguinlicious ostatnio się dowiedziała, ze na Karowa nie trzeba skierowania tak Fyioo super zatęskniłam na koncertami na żywo.
u mnie tez nie dlugo owu mam nadzieje, i znowu wojna za scianą
Pozwolę się wtrącić Jak zapisywałam się w kwietniu teraz na czerwiec, to pani mi powiedziała, że w ostatni czwartek miesiąca, więc jest szansa że się jeszcze załapiesz. Ale zadzwoniłabym dzisiaj się dopytać.@fckathy wiesz moze, kiedy w tym miesiącu mozna się zapisywać na Karowa?
To prawda, chociaż sama nie wiem na ile w to wierzyć. Bo jak dzwoniłam pierwszy raz, żeby się dowiedzieć kiedy zapisy, to mi mówiła że ze skierowaniem. Jak dzwoniłam się zapisać na czerwiec i wspomniałam o skierowaniu, to babka powiedziała, że nie trzeba I trochę zdurniałam Mogę dać znać 7.06 czy ostatecznie było potrzebne, czy niea w ogóle @penguinlicious ostatnio się dowiedziała, ze na Karowa nie trzeba skierowania tak Fyi