reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌺 🌼 Wróble świergoczą, że Majowe Kreski dwie ⏸️ szybko zobaczą 🌼 🌺

Hej, już tu praktycznie nie zaglądam 🙈 Dzisiaj miałam wizytę u lekarza 🙂 okruch ma 0,34cm. Za 4 tygodnie będziemy wykluczać, czy nie ma dwóch bo troszkę się obraz nakładał i lekarka miała zagwozdkę 😂 dobrze, że progesteron 30 to jestem spokojna. W związku z tym zostaje na mamuśkach 🙂
Trzymajcie się mocno i szybciutko proszę mi zachodzić w ciążę 🙂
Jeszcze raz dzięki za niesamowity rok
OMG, to byłaby cudowna wiadomość ❤️ Trzymam za Was kciuki 🫶❤️

reklama
Tak! I to, że Colin będzie szukał Lady Whistledown, bo widziałam w zapowiedzi. Dramat z tego robią.
Wiadomo, że musi się skończyć dobrze, ale ja lubię proste happy endy a nie melodramat..już zmiana relacji z Eloise jest tragiczna i ta "przyjaźń" z Cressida...jak ktoś zna książke to rozbieżności są ogromne 🫣

Wiadomo, że musi się skończyć dobrze, ale ja lubię proste happy endy a nie melodramat..już zmiana relacji z Eloise jest tragiczna i ta "przyjaźń" z Cressida...jak ktoś zna książke to rozbieżności są ogromne 🫣
OMG! To psiapsiółkowanie z Cressidą mnie najbardziej wkurzyło, patrząc jak jej postać jest w książce przedstawiona.

Hej, już tu praktycznie nie zaglądam 🙈 Dzisiaj miałam wizytę u lekarza 🙂 okruch ma 0,34cm. Za 4 tygodnie będziemy wykluczać, czy nie ma dwóch bo troszkę się obraz nakładał i lekarka miała zagwozdkę 😂 dobrze, że progesteron 30 to jestem spokojna. W związku z tym zostaje na mamuśkach 🙂
Trzymajcie się mocno i szybciutko proszę mi zachodzić w ciążę 🙂
Jeszcze raz dzięki za niesamowity rok
Rośnijcie pięknie i zdrowo! ❤️

Trzymam kciuki żeby te Twoje jajowody Cię zaskoczyły pozytywnie i jednak spełniły swoją rolę poprawnie przed sierpniem ;)

Wyniki konkursu powinny być jutro. Też na nie czekam. Masz już upatrzoną jakąś klinikę „na zaś”?

P.S - przy ivf też zdarzają się pozamaciczne, mimo że zarodek podaje się do macicy. :(
invimed z polecenia mojego gina.
Ja też mam nadzieję że mnie zaskoczą….
A Ty też celujesz we Wrocław? Czy inne miasto?

Dzień 11. Dzienniczek Ovitrelle ulega dewastacji😅

Myślę, że już jutro nie będzie nawet cień cienia.
I tak oto dziś uświadomiłam sobie, że mija kolejny rok tej bitwy🧘‍♀️

Załączniki

• IMG_9757.jpeg
    IMG_9757.jpeg
    164,3 KB · Wyświetleń: 93
reklama
A ja dziś miałam sikać na patyk.
Poczekam do jutra. Chyba już pół roku test leży w szufladzie i czeka cierpliwie.

Do góry