penguinlicious
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oo super! Ta z projektu podoba mi się najbardziejwiesz co, mamy taki zagłówek w projekcie zrobiony i miałam wyprodukować swoją własna tkaninę, ale niestety wychodzi to słabej jakości, wiec musimy znaleźć jakiś gotowy już geometryczny wzór. Jak na razie takie znalazłam i jeszcze na żywo będziemy musieli popatrzeć. No ale kolory ziemi generalnie.
Pierre Frey Fadini Borghi | Fabrics Gabriella - Crystal (I6581001)
Embroideries, Gabriella. Check the product sheet and request a sample on the Pierre Frey website!www.pierrefrey.com
Michi Shiitake/Charcoal/Celestial Fabric | Harlequin by Sanderson Design
Colour 3 Fabrics Michi Shiitake/Charcoal/Celestial by Harlequin | Sanderson Design Groupharlequin.sandersondesigngroup.com
Yeaa, świetnie, że udało Wam się dogadać w tej kwestii i że już za chwilę temat będzie ogarniętyDziewczyny, u mnie rewolucja! Mąż się zgodził i pojedzie ze mną na te badania do Katowic! Powiedział, że robi to właściwie tylko dla mnie.
W dodatku zwolniły się 2 miejsca w maju, więc udało się do mnie dopisać męża i jedziemy już za tydzień w czwartek
Btw, za każdym razem daty były tylko poniedziałkowe albo czwartkowe, więc zakładam że to jedyne dni tygodnia, kiedy można się zapisać.
Nie wiem czy to była kwestia dogadania się, czy po prostu mąż nie skapitulował wrócił wczoraj do domu i prawie, że na wejściu rzucił takim „dobra, zgadzam się”, bez żadnego wstępu Ale jak by nie było, najważniejsze że obydwoje zrobimy te badania i będę miała wewnętrzny spokójYeaa, świetnie, że udało Wam się dogadać w tej kwestii i że już za chwilę temat będzie ogarnięty
DziękujęNajlepsze życzenia dla dzisiejszych solenizantek @Pszczolka38
@Olcia2052
Wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń I dużo uśmiechu
Efekt został osiągnięty? Został! Nie ma sensu drążyćNie wiem czy to była kwestia dogadania się, czy po prostu mąż nie skapitulował wrócił wczoraj do domu i prawie, że na wejściu rzucił takim „dobra, zgadzam się”, bez żadnego wstępu Ale jak by nie było, najważniejsze że obydwoje zrobimy te badania i będę miała wewnętrzny spokój