reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌺 🌼 Wróble świergoczą, że Majowe Kreski dwie ⏸️ szybko zobaczą 🌼 🌺

reklama
A my zaczęliśmy remont dwa tygodnie temu, więc w weekend jedziemy do hurtowni tkanin wybierać materiał na zagłówek, a w niedzielę baby shower i urodziny szwagierki 😅 oraz informuję, że dostałam okres, wiec biel wizira okazała się prawdziwa 😂😂

Poza tym, za chwilę planuje zadzwonić i odwołać moja wizytę w poradni niepłodności na Starynkiewicza na 21 maja, wiec jakby chciał ktoś przejąć to proszę o info, to się mozemy skoordynować :))
Spośród jakich kolorów planujecie wybierać?
Mój mąż się ze mnie śmiał, jak przywiozłam mu tkaniny na nasze meble tapicerowane do wyboru i uznał wówczas, że dałam mu świetny wybór - między niebieskim, bardziej niebieskim, a innym niebieskim 😅

Hej dziewczyny mam takie pytanie. Wczoraj na teście owulacyjnym wyszedł mi pik. Wiem że testy robi się do pierwszego pozytywnego. Ale z ciekawości dziś sprawdziłam i kreska jest słabsza a zawsze na drugi dzień po Piku była dalej mocna. Możliwe że w tym cyklu owulacje miałam krótszą ?
Owulacja to owulacja - punkt w czasie - nigdy nie jest ani krótsza ani dłuższa - od piku na teście powinna wystąpić w ciągu 12-36 godzin. Wybarwienie drugiej kreski na teście owulacyjnym może się utrzymywać i do miesiączki, a może blednąć tuż po piku i o niczym sensownym to nie będzie świadczyło.

Owulacja to owulacja - punkt w czasie - nigdy nie jest ani krótsza ani dłuższa - od piku na teście powinna wystąpić w ciągu 12-36 godzin. Wybarwienie drugiej kreski na teście owulacyjnym może się utrzymywać i do miesiączki, a może blednąć tuż po piku i o niczym sensownym to nie będzie świadczyło.
Dziękuj za odpowiedź. Może wcześniej wystąpiła po 12 h

I właśnie sobie zdałam sprawę, że ja butów na obcasie już nie wiem od jak dawna żadnych nie nosiłam 🙈 bardzo lubiłam kiedyś kupować, ale to głównie do ozdoby, bo niestety mam haluksy. Ostatnio zaczęłam inwestować bardziej w obuwie, na zimę ugg, teraz jak cieplej to żyje w birkenstockach i moje stopy nigdy nie były szczęśliwsze 😅
Też mam ten problem 😭 Wygodnie mi tylko w Vansach 🤷‍♀️ Na szczęście teraz coraz częściej nosi się sukienki do sportowych butów 😂 Planuję operację, ale bardzo się boję 😜

Spośród jakich kolorów planujecie wybierać?
Mój mąż się ze mnie śmiał, jak przywiozłam mu tkaniny na nasze meble tapicerowane do wyboru i uznał wówczas, że dałam mu świetny wybór - między niebieskim, bardziej niebieskim, a innym niebieskim 😅
wiesz co, mamy taki zagłówek w projekcie zrobiony i miałam wyprodukować swoją własna tkaninę, ale niestety wychodzi to słabej jakości, wiec musimy znaleźć jakiś gotowy już geometryczny wzór. Jak na razie takie znalazłam i jeszcze na żywo będziemy musieli popatrzeć. No ale kolory ziemi generalnie.

Załączniki

• IMG_2526.jpeg
    IMG_2526.jpeg
    114,2 KB · Wyświetleń: 78
reklama
Do góry