reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌺 🌼 Wróble świergoczą, że Majowe Kreski dwie ⏸️ szybko zobaczą 🌼 🌺

reklama
Endometrioza alert!

Załączniki

• CEDCC24C-916D-4827-A5D6-8A5A8665C4B9.png
    CEDCC24C-916D-4827-A5D6-8A5A8665C4B9.png
    88,3 KB · Wyświetleń: 85
  • E0953780-D6F2-4201-87EE-C87EAA705555.png
    E0953780-D6F2-4201-87EE-C87EAA705555.png
    212,8 KB · Wyświetleń: 85
Przez weekend przeglądalismy z mężem ten temat na każdy sposób. Każde się wyglądało i w sumie, gdybym miała okres tydzień później to byśmy już początkiem czerwca chcieli startować. Jedynie obawiam się, że w czerwcu i lipcu będzie straszny nawał ludzi na to i boje się że się nie zalapiemy na wizytę kwalifikująca. Niby wizytę u swojej gin prywatną mam zarezerwowaną ale nie wiem czy to przejdzie. Dzisiaj nawet oddawałam krew na kariotyp bo wyszło, że w klinice u mnie jest najtaniej. Prawie 200 zł taniej niż Alab, diagnostyka czy synevo. Jutro mąż jedzie na kariotyp i rozszerzone badania nasienia do invitro.

Jedynie mam teraz dylemat czy w czwartek iść jeszcze do innej kliniki konsultować wszystko. Wstępnie myślę, że nie ma sensu skoro 2 gin to samo mówi.
Nie jest wykluczone, że okres będziesz miała chwilę później, a jeśli chcesz mieć na to większy wpływ, to ewentualnie możesz podziałać z włączeniem dupka, żeby spróbować go o kilka dni przesunąć.

Czy będą tłumy nie wiem i ciężko to na dzisiaj przewidzieć. Jeśli wizytę masz umówioną w klinice, która będzie realizowała program, to nie powinno być problemu.

Ja bym tą wizytę odwołała, bo pewnie nie wniesie już nic nowego.

Udało Ci się nieco uspokoić głowę i pomyśleć również o innych rzeczach, a nie tylko o amh i planach ivf? Fajnie, że macie wszystko przegadane ☺️

@inka855, zwykle są szybciutko, choć raz miałam podobną sytuację z morfologią, że czekałam do następnego dnia. Pojawiły się chyba koło 4 rano 🙈 Jestem w stanie wyobrazić sobie, jak się czujesz, też bym chodziła po ścianach 😂 Jesteśmy z Tobą ❤️

Dziewczyny... Spędziłam z Wami rok ! Przeszłam z Wami wiele wzlotów i upadków, ciąż, poronień, bladych kresek i rozczarowań. Nadziei, jedzenia frytek 😁 i wiary w cuda. Jesteście niesamowite i zostawiam tutaj gruby sznur, którym będę Was ciągnąć na wątki mamuśkowe 🙈 Będę Was łapać niczym pokemony w sidła mdłości i pięknych brzuszków 😁. Trzymam mocno za Was kciuki ! I za siebie też (bo już tu wracałam 🙈). Oby to był mój ostatnii raz na wątku staraczkowym 🙈 Wierzę w kropka, niech rośnie 🙈. Będę Was podglądać z ukrycia 🙈. Dzięki za wszystkie ciepłe słowa, za wiarę, dawanie nadziei 🤗. Bądźcie silne, nie poddawajcie się ! 😘

@inka855, zwykle są szybciutko, choć raz miałam podobną sytuację z morfologią, że czekałam do następnego dnia. Pojawiły się chyba koło 4 rano 🙈 Jestem w stanie wyobrazić sobie, jak się czujesz, też bym chodziła po ścianach 😂 Jesteśmy z Tobą ❤️
Dziękuję 💖 myślę że beta będzie i tak pozytywna tyle testów chyba nie kłamie, jutro termin @. Trudniej byłoby mi czekać na powtórna betę 🙈. Ale sam fakt takiego podejścia.... piguła i w recepcji zapewniały że dziś beta będzie...
No nic trzeba ćwiczyć się w cierpliwości hihi poczekam do 22 :)

reklama
Dziewczyny... Spędziłam z Wami rok ! Przeszłam z Wami wiele wzlotów i upadków, ciąż, poronień, bladych kresek i rozczarowań. Nadziei, jedzenia frytek 😁 i wiary w cuda. Jesteście niesamowite i zostawiam tutaj gruby sznur, którym będę Was ciągnąć na wątki mamuśkowe 🙈 Będę Was łapać niczym pokemony w sidła mdłości i pięknych brzuszków 😁. Trzymam mocno za Was kciuki ! I za siebie też (bo już tu wracałam 🙈). Oby to był mój ostatnii raz na wątku staraczkowym 🙈 Wierzę w kropka, niech rośnie 🙈. Będę Was podglądać z ukrycia 🙈. Dzięki za wszystkie ciepłe słowa, za wiarę, dawanie nadziei 🤗. Bądźcie silne, nie poddawajcie się ! 😘
nareszcie, mocny kopniak na mamuśki! Możesz wrócić owszem, ale po 3 maluszka:) gratuluję Kochana i życzę Ci nudy przez te 9 miesięcy:) aczkolwiek przy takiej betce to już z 8 jak nie mniej:) ❤️❤️❤️❤️
Aczkolwiek do
Końca maja możesz z nami posiedzieć:)

Do góry