Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zatem byle do poniedziałku i planuPrzyszła, przyszła, ale już w sumie poszła
Byłam dzisiaj na wizycie - wdrożenie estrofemu skutecznie zadziałało (obniżając fsh na początku cyklu) i wygląda na to, że w końcu nie będę miała owulacji w 8/9dc w poniedziałek mam zrobić usg i zobaczymy co robimy z tym cyklem (w zależności od tego jak zareaguje na stymulację).
Dziękuję, że pytasz
Cieszę się z Twoich dobrych wyników superMoże to nie beta ani owulacja, ale po 6 tygodniach euryroxu moja subliniczna niedoczynnosc sie unormowała, tsh niższe, ft4 wyższe, haschimoto brak i ujemne przeciwciała przeciwplemnikowe !!! Jak się cieszę! Tak sie bałam tego badania
No ale to ogromny sukces, bo unormowanie tych badań to krok do ciąży!Może to nie beta ani owulacja, ale po 6 tygodniach euryroxu moja subliniczna niedoczynnosc sie unormowała, tsh niższe, ft4 wyższe, haschimoto brak i ujemne przeciwciała przeciwplemnikowe !!! Jak się cieszę! Tak sie bałam tego badania
Dziękuję!Na zdrowie!
To taki trochę pic na wodę fotomontaż… z tego co czytałam to pokazuje to bardziej stan zapalny. Lepiej tą kasę wydaj na usg. Ostatnio na grupie ivf na facebooku jedna z dziewczyn pisała że robiła usg z dopplerem w Londynie i tam ją byli w stanie zdiagnozować pod kątem endo. Może udałoby Ci się dostać do tej placówki co ona i łatwiej byłoby logistycznie to ogarnąć ?Dziewczyny, co sądzicie o Endo KIT, badanie z krwi w celu diagnostyki endometriozy? Warto robić? Tam gdzie będę mieć histero jest opcja tego badania. Kosztuje ono 700 zł. Bo na USG specjalistyczne w tym czasie nie mogę sobie pozwolić.
Brawo! Ogromne gratulacjeMoże to nie beta ani owulacja, ale po 6 tygodniach euryroxu moja subliniczna niedoczynnosc sie unormowała, tsh niższe, ft4 wyższe, haschimoto brak i ujemne przeciwciała przeciwplemnikowe !!! Jak się cieszę! Tak sie bałam tego badania
Takich toastów potrzebujemyDziękuję!
Za wszystkie kreskowiczki, piękne bety i dzisiejsze solenizantki