reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌺 🌼 Wróble świergoczą, że Majowe Kreski dwie ⏸️ szybko zobaczą 🌼 🌺

reklama
Przyszła, przyszła, ale już w sumie poszła ;)

Byłam dzisiaj na wizycie - wdrożenie estrofemu skutecznie zadziałało (obniżając fsh na początku cyklu) i wygląda na to, że w końcu nie będę miała owulacji w 8/9dc 😅 w poniedziałek mam zrobić usg i zobaczymy co robimy z tym cyklem (w zależności od tego jak zareaguje na stymulację).

Dziękuję, że pytasz 😘
Zatem byle do poniedziałku i planu 🙂

Może to nie beta ani owulacja, ale po 6 tygodniach euryroxu moja subliniczna niedoczynnosc sie unormowała, tsh niższe, ft4 wyższe, haschimoto brak i ujemne przeciwciała przeciwplemnikowe ❤️ !!! Jak się cieszę! Tak sie bałam tego badania 🥺

Załączniki

• ECD164E3-14C8-4ECB-A5C2-D8603D82F8F0.jpeg
    ECD164E3-14C8-4ECB-A5C2-D8603D82F8F0.jpeg
    60,5 KB · Wyświetleń: 77
  • D04F7393-3FDF-47AD-8972-A9093FA6A4B7.jpeg
    D04F7393-3FDF-47AD-8972-A9093FA6A4B7.jpeg
    13,4 KB · Wyświetleń: 75
Może to nie beta ani owulacja, ale po 6 tygodniach euryroxu moja subliniczna niedoczynnosc sie unormowała, tsh niższe, ft4 wyższe, haschimoto brak i ujemne przeciwciała przeciwplemnikowe ❤️ !!! Jak się cieszę! Tak sie bałam tego badania 🥺
Cieszę się z Twoich dobrych wyników😉 super🙂

No ale to ogromny sukces, bo unormowanie tych badań to krok do ciąży!
Super, gratulacje! TSH książkowe do starań :)

Dziewczyny, co sądzicie o Endo KIT, badanie z krwi w celu diagnostyki endometriozy? Warto robić? Tam gdzie będę mieć histero jest opcja tego badania. Kosztuje ono 700 zł. Bo na USG specjalistyczne w tym czasie nie mogę sobie pozwolić.
To taki trochę pic na wodę fotomontaż… z tego co czytałam to pokazuje to bardziej stan zapalny. Lepiej tą kasę wydaj na usg. Ostatnio na grupie ivf na facebooku jedna z dziewczyn pisała że robiła usg z dopplerem w Londynie i tam ją byli w stanie zdiagnozować pod kątem endo. Może udałoby Ci się dostać do tej placówki co ona i łatwiej byłoby logistycznie to ogarnąć ? :)

Brawo! Ogromne gratulacje 💪

reklama
Do góry