Mikimka
Fanka BB :)
jest okejA tarczyca? I to że w normie laboratoryjnej to nie znaczy, że w funkcjonalnej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jest okejA tarczyca? I to że w normie laboratoryjnej to nie znaczy, że w funkcjonalnej
Ja dzisiaj upuściłam krew na betę i proga...czekam jak na wyrok
tylko te mam w domu, nie będę się nakręcać i latać po aptekach jak nie przyjdzie okres to ponownie zrobięKurczę, ja nic nie widzę mimo wszystko liczę na to, że mąż ma lepszy wzrok
A masz możliwość powtórzyć jakimś strumieniowym? One się zazwyczaj lepiej wybarwiają na tym etapie. Chociaż @Palinka13 ze swoimi 7/8dpo rozwaliła system
Ale nie musisz iść do tego samego punktu. Ważne żeby powtórzyć na tym samym sprzęcie (przynajmniej ja tak zawsze to rozumiałam). Tj jak robię pierwsza w diagnostyce to druga też, a nie pierwsza w diagnostyce w synevo. A czy zrobisz na ul. Kościuszki a druga na ul. 3maja w diagnostyce to nie ważne.Tak już zrobiona. Ale nie wiem czy w środę pójdę do tego samego laboratorium bo tak mnie wkurzyły dziś....
Badanie robiłam prywatnie więc z recepcji odesłali mnie od razu do zabiegowego 2 pokoje dalej, wracam do recepcji zapłacić a na kartce od piguły nie ma wpisane za co i co robi babka w recepcji pełnej ludzi ? Drze się do piguły "pani Elu co to za badania" I pani Ela oczywiście równie głośno "beta i progesteron"....dobrze że peselu jeszcze nie przekazywały sobie....
Dramat
A nie chciałam iść do alabolatoria bo tam zawsze kogoś znajomego spotkam a tu masz ci los...
Co najwyżej widzę tam zalany test.Zrobiłam test mimo, że okres dopiero ma być za 3 dni, bo mąż mi męczył.. no i tak namęczył, że mi wkręca, że coś widzi na teście. Daje do oceny i mu poczytam komentarze jaki ma wzrok „dobry”
zalany? Nie wydaje mi się. Może na pierwszym zdjęciu tak wygląda bo jest świeżo po, a drugie zdjęcie po 3minutach.Co najwyżej widzę tam zalany test.
Ile jesteś DPO? Bo okres za 3 dni nic nie mówi
Dzoekuje, ale w moim mieście a to taka wieksza wieś jest tylko jedna diagnostyka, wtedy mamy alabolatoria oraz vitalabo wszystko po jednym punkcieAle nie musisz iść do tego samego punktu. Ważne żeby powtórzyć na tym samym sprzęcie (przynajmniej ja tak zawsze to rozumiałam). Tj jak robię pierwsza w diagnostyce to druga też, a nie pierwsza w diagnostyce w synevo. A czy zrobisz na ul. Kościuszki a druga na ul. 3maja w diagnostyce to nie ważne.
I walić takie piguły
To zawsze tak działa... Jak mogłabym zrobić blisko przy szpitalu w laborze badania ale moja teściowa tam pracuje i wiedziałaby zanim ja bym zobaczyła wynik. Zapytała się mnie kiedyś po co robię niektóre badania w prywatnym laborze, które wysyła do diagnostyki....no jak to po co, żeby mieć trochę prywatności . Morfologia mnie wali ale beta HCGTak już zrobiona. Ale nie wiem czy w środę pójdę do tego samego laboratorium bo tak mnie wkurzyły dziś....
Badanie robiłam prywatnie więc z recepcji odesłali mnie od razu do zabiegowego 2 pokoje dalej, wracam do recepcji zapłacić a na kartce od piguły nie ma wpisane za co i co robi babka w recepcji pełnej ludzi ? Drze się do piguły "pani Elu co to za badania" I pani Ela oczywiście równie głośno "beta i progesteron"....dobrze że peselu jeszcze nie przekazywały sobie....
Dramat
A nie chciałam iść do alabolatoria bo tam zawsze kogoś znajomego spotkam a tu masz ci los...
Nie wiem czy jest coś takiego jak za niska temperatura ja w fazie przed owu mam standardowo 35,9-36, a po 36,3-36,6 i to jest ok. Nie każda kobieta musi mieć 37 w drugiej fazie ja swoje niższe temperatury łączę z niskim ciśnieniem, chociaż nie wiem czy słusznie.@Gosia0132, @Palinka13, spełnienia marzeń, dziewczyny
Mnie martwi temp., 36,5. Jest 6dpo. Pewnie za niska
Będzie dobrze!! Dawaj znać koniecznieJa dzisiaj upuściłam krew na betę i proga...czekam jak na wyrok