reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wracamy do wagi

U mnie 59 w końcu, ale do wymarzonej wagi jeszcze min 6kg. Ale to efekt ćwiczeń, jedzenia z braku czasu na odczepne, stresu...w sumie 3 kg w ciagu 2 tygodni zleciało, wczęsniej jak zaczarowana ta waga, nic w dół..

reklama
Doris mam to samo,waga pięknie spadała do 70 a teraz ani drgnie.Też przed ciążom ważyłam 60-62 kg więc to będzie chyba najcięższe 10 kg do zrzucenia:-)

Do dziewczyn z celulitem polecam bańki chińskie do masażu. Używam ich od miesiąca 2-3 razy w tygodniu i widzę efekty.W dodatku mam wrażenie że uda mi też troche schudły ale nie wiem czy to po bańkach czy po treningu.

jak tam dziewczynki? Dawno nikt się nie chwalił. U mnie -20,5kg czyli już niby odrobinę lepiej niż przed ciążą... ale jak na siebie patrzę to trudno mi uwierzyć, że tyle wcześniej ważyłam, strasznie wielka jestem:zawstydzona/y::baffled: Chciałabym jeszcze 8kg zrzucić.

to co trasia i inne kobitki zaczynamy dalej zrzucac? jakas diete planujesz konkretną? mnie potrzeba kopa w dupala... i jakis plan na zrzucenie kilosow musze jeszcze ok 10 kg zrzucic...

moze jakis termin do kiedy? :D

Dietę odpuszczam, bo karmię. I to w zasadzie mój jedyny sposób chudnięcia jak dotąd:) Od tygodnia robię brzuszki, ale to nie pod kątem zrzucania kg tylko ujędrnienia flaka, zwanego kiedyś brzuchem.

U mnie ruszłyła powolutku znowu w dół...ale ja chodzę 2 razy w tyg na aerobik....dietę odpuszczam...ostatnio nie zjadłam kolacji i mleka rano było malutko

reklama
angel to co jakas dietke robimy? :D tylko jaką? :) ja przed ciaza byłam na Dukanie, tylko przy nim trzeba co jakis czas badac nerki bo to wysokobiałkowa dieta.. i ostatnio straszna była nagonka na niego...ale tak patrząc to ja byłam 3 mc na niej i nic mi się nie dzialo..tylko trzeba z głową. bo jak ktos ma 5 kg do zrzucenia a robi pierwszą faze 10 dni jakby chciał 20 kg zrzucic to wiadomo że nie jest to zdrowe :-/

a do dziewczyn dołączymy się z ćwiczeniami? :-) robicie misia i trasia jakieś konkretne zestawy np 6 weidera czy np proste brzuszki skretne itd? :-)

Do góry