reklama
_Angel_
Mama małej stokrotki
Mysia a jakie ćwiczenia wykonywałaś?
tusenfryd18
Fanka BB :)
Doris mam to samo,waga pięknie spadała do 70 a teraz ani drgnie.Też przed ciążom ważyłam 60-62 kg więc to będzie chyba najcięższe 10 kg do zrzucenia:-)
Do dziewczyn z celulitem polecam bańki chińskie do masażu. Używam ich od miesiąca 2-3 razy w tygodniu i widzę efekty.W dodatku mam wrażenie że uda mi też troche schudły ale nie wiem czy to po bańkach czy po treningu.
Do dziewczyn z celulitem polecam bańki chińskie do masażu. Używam ich od miesiąca 2-3 razy w tygodniu i widzę efekty.W dodatku mam wrażenie że uda mi też troche schudły ale nie wiem czy to po bańkach czy po treningu.
traschka
Mama Marysi
jak tam dziewczynki? Dawno nikt się nie chwalił. U mnie -20,5kg czyli już niby odrobinę lepiej niż przed ciążą... ale jak na siebie patrzę to trudno mi uwierzyć, że tyle wcześniej ważyłam, strasznie wielka jestem Chciałabym jeszcze 8kg zrzucić.
_Angel_
Mama małej stokrotki
u mnie też waga stoi na 70kg i ani drgnie,
Ironia ja te potrzebuje porządnego kopa w dupala żeby się ruszyć i jakieś ćwiczenia bądź dietę robić. Radzicie coś?
Ironia ja te potrzebuje porządnego kopa w dupala żeby się ruszyć i jakieś ćwiczenia bądź dietę robić. Radzicie coś?
traschka
Mama Marysi
Dietę odpuszczam, bo karmię. I to w zasadzie mój jedyny sposób chudnięcia jak dotąd Od tygodnia robię brzuszki, ale to nie pod kątem zrzucania kg tylko ujędrnienia flaka, zwanego kiedyś brzuchem.
_Angel_
Mama małej stokrotki
Ja niestety nie karmie piersią.Dlatego myśle o jakiejś diecie no i nie moge zebrać się w sobie żeby zacząć ćwiczyć.
reklama
angel to co jakas dietke robimy? tylko jaką? ja przed ciaza byłam na Dukanie, tylko przy nim trzeba co jakis czas badac nerki bo to wysokobiałkowa dieta.. i ostatnio straszna była nagonka na niego...ale tak patrząc to ja byłam 3 mc na niej i nic mi się nie dzialo..tylko trzeba z głową. bo jak ktos ma 5 kg do zrzucenia a robi pierwszą faze 10 dni jakby chciał 20 kg zrzucic to wiadomo że nie jest to zdrowe :-/
a do dziewczyn dołączymy się z ćwiczeniami? :-) robicie misia i trasia jakieś konkretne zestawy np 6 weidera czy np proste brzuszki skretne itd? :-)
a do dziewczyn dołączymy się z ćwiczeniami? :-) robicie misia i trasia jakieś konkretne zestawy np 6 weidera czy np proste brzuszki skretne itd? :-)
Podziel się: