reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wracamy do wagi

pewnie, że damy radę:-) samamty nigdy nie kupowałam, ale jak zachwalasz, to się rozejrzę przy okazji. No i gratuluję zmniejszenia biustu - wiem jakie to błogosławieństwo:tak:

reklama
trasia gratuluje i wiem co czujesz, ja też już mieszcze się w przedciążowe staniki 80E i jest mi o niebo lżej z mniejszymi piersiami, za to mąż czasami tęskni za tymi H :szok: ja absolutnie nie

Ja problemu z biustem nie mam C było w ciąży i C jest teraz:-)
Co do wagi to stanęła w miejscu, ciągle 6 do wagi sprzed ciąży i 9 do wymarzonej:wściekła/y: ale od września zapisuję się na Zumba Fitnes i będe spalać:-)

reklama
ja mam jeszcze 1-1,5 kg do przodu (zależy od pory dnia); generalnie mieszczę się w większość ciuchów jeszcze "sprzed Niny", choć talia już nie taka jak niegdyś;-)dobrze jest!

Do góry