reklama
asinka85
Mama Tymona i Niny :-*
Trasiu mam tak samo jak Ty. Obecna moja waga 80 a chcę jeszcze 15 schudnąć...
_Angel_
Mama małej stokrotki
A ja wzięłam sie ostro za siebie, kręcę hula hopem żeby zgubić boczki i zaczęłam jeździć na rolkach.Mam nadzieję że nie długo zobaczę jakieś efekty:-)
_Angel_
Mama małej stokrotki
Ja wcześniej też zaraz jak mała zasypiała to siadałam do kompa. Ale jak ostatnio chciałam przymierzyć moją ulubiona spódniczkę i nie dało rady a w innych wyglądam jak wieloryb to stwierdziłam że biorę się za siebie.I teraz gdy mała śpi mogę pokręcić hula hopem a popołudniami gdy mam możliwość to zostawiam z kimś mała i wychodzę na drogę obok mojego domu i śmigam.Mam tylko nadzieje że uda mi się ten zapał utrzymać i w końcu zobaczę jakieś efekty. :-)
Ja przed tą ciążą ważyłam 62 kg (o 4 za dużo). Jestem bardzo niska, bo mam 155 cm, więc byłam dość okrąglutka. Teraz przez dietę przy cukrzycy ciążowej schudłam do 53 kg. I mąż mnie strasznie "wyzywa", że jestem za chuda i mówi, że nie chce w domu wieszaka. Ja też dziwnie się czuję taka chuda, ale chciałabym zostać z taką wagą lub ewentualnie przytyć 2 kg. Bo teraz kompletnie nie mam żadnych ciuchów i zaczęłam pożyczać ciuchy od mojej 12-letniej córki, a ona mówi, że to siara ;-)
Ja przed tą ciążą ważyłam 62 kg (o 4 za dużo). Jestem bardzo niska, bo mam 155 cm, więc byłam dość okrąglutka. Teraz przez dietę przy cukrzycy ciążowej schudłam do 53 kg. I mąż mnie strasznie "wyzywa", że jestem za chuda i mówi, że nie chce w domu wieszaka. Ja też dziwnie się czuję taka chuda, ale chciałabym zostać z taką wagą lub ewentualnie przytyć 2 kg. Bo teraz kompletnie nie mam żadnych ciuchów i zaczęłam pożyczać ciuchy od mojej 12-letniej córki, a ona mówi, że to siara ;-)
Ja przed ciążą też ważyłam 62kg, to było ciut przy dużo ;-) Lepiej się czułam z wagą 55-58kg. No a teraz nie mieszczę się w swoje spodnie - kupiłam w realu dwie pary [20 i 25zł ] żeby w czymś chodzić, bo jedyne portki, w które wchodziłam, zaczęły się przecierać na tyłku i lada chwila może być trzask Chciałabym już móc zacząć ćwiczyć... Tzn. nie chce mi się ćwiczyć, ale jakoś bym się przymusiła...
reklama
asinka85
Mama Tymona i Niny :-*
Ja dzisiaj zaczynam ćwiczyć. Mój Sz. będzie ćwiczył razem ze mną, żebym miała jeszcze większą motywację i pomoc. Kochany jest :-)
Podziel się: