Ja w ciąży przytyłam ok 18kg, zostało mi 8kg do zrzucenia. Postanowiłam dla odmiany robić fotki brzuszka co tydzień i wchodzić na wagę - crazy jestem no cóż :-) Brzuszek mam teraz taki jak po dobrym obiedzie, skóra ładna i oby tak dalej
reklama
traschka
Mama Marysi
mi do wyjściowej wagi zostało jeszcze 10kg ale chciałabym zrzucić więcej, bo przed ciąży trochę się spasłam Będzie ciężko ale damy radę. Jak już będzie można to ruszam na fitness, to będzie moje wychodne Nie wiecie kiedy można zacząć jakoś konkretniej ćwiczyć? PO 6 tygodniach połogu czy jeszcze dłużej?
ramari
Fanka BB :)
Ja przytyłam w ciąży 10 kg. Pare dni temu miałam już tylko 0,5kg na plus, a przez obżeranie się słodyczami (biszkopty, paluszki) dziś mam znowu 1,5kg KONIEC ZE SŁODYCZAMI!!!
trasia co do ruchu to chyba tak po 6 tygodniach połogu, ale ja już wczoraj byłam się przejechać troche na rowerze :-)
trasia co do ruchu to chyba tak po 6 tygodniach połogu, ale ja już wczoraj byłam się przejechać troche na rowerze :-)
traschka
Mama Marysi
ramari na rowerze
Rany, ja ledwo siedzę przez te ciągnące się szwy a ty mi tu z rowerem wyskakujesz:-)
Rany, ja ledwo siedzę przez te ciągnące się szwy a ty mi tu z rowerem wyskakujesz:-)
Ja ogólnie w ciąży przytyłam 2 kg. Obecnie dziś mam - 5 z przed ciąży, co mnie bardzo cieszy, bo przed ciążą miałam te kilka kilogramów za dużo. Teraz zostało mi trochę brzucha, ale po cc to trochę trudniej się go pozbyć ( przynajmniej tak miałam po pierwszym cc).
_Angel_
Mama małej stokrotki
kat.j1 nie dobijaj że po cesarce trudniej się pozbyć brzucha :-( mnie bardzo wkurza ta wisząca skóra na brzuchu.Zastanawiam się co stosować.
_Angel_
Mama małej stokrotki
Mam jeszcze takie małe pytanko,tylko zastanawiałam się czy napisać tutaj.Macie jakieś dobre sposoby na rozstępy?Bo ja mam okropne na udach i biodrach.Chciałabym się ich jakoś pozbyć albo chociaż zrobić wszystko żeby były mniej widoczne.Macie jakieś sposoby?
reklama
ja ze szpitala wyszlam juz 2 dni po porodzie- po nieplanowanym cc. (niestety moja Marysia musiala zostać, bo złapała jakąś infekcję) :-(
nie mam pojęcia ile ważyłam tuz przed porodem, balam sie stanąć na wadze. ostatni raz wazylam sie w maju (ale ktorego, to nie pamietam) i wtedy mialam rowne 60kg.
2 dni po porodzie (14 czerwca) waga pokazała 58kg. a wiec mam całe 17kg do zrzucenia,
brzuch mi sie prawie wogole nie zmniejszyl, przed porodem mialam 116cm. 2 dni po porodzie 110cm, wiec nadal moge ubierac sie tylko w te ciuchy ktore nosilam pod koniec ciąży
nie moge liczyc na to ze schudne, kiedy bede karmila bo piersią karmić nie mogę, dostałam już tabl na wstrzymanie laktacji. troche mnie to smuci i męczy, ale skoro lekarze mówią, ze w moim przypadku tak jest lepiej dla dziecka, to ja nie bede sie sprzeciwiac. najwazniejsza jest Marysia, a nie moje chcę/niechcę
tak czy siak przede mna kawał ciezkiej pracy, zeby zrzucic to 17kg. najpierw jednak rana po cesarce musi sie zagoic
nie mam pojęcia ile ważyłam tuz przed porodem, balam sie stanąć na wadze. ostatni raz wazylam sie w maju (ale ktorego, to nie pamietam) i wtedy mialam rowne 60kg.
2 dni po porodzie (14 czerwca) waga pokazała 58kg. a wiec mam całe 17kg do zrzucenia,
brzuch mi sie prawie wogole nie zmniejszyl, przed porodem mialam 116cm. 2 dni po porodzie 110cm, wiec nadal moge ubierac sie tylko w te ciuchy ktore nosilam pod koniec ciąży
nie moge liczyc na to ze schudne, kiedy bede karmila bo piersią karmić nie mogę, dostałam już tabl na wstrzymanie laktacji. troche mnie to smuci i męczy, ale skoro lekarze mówią, ze w moim przypadku tak jest lepiej dla dziecka, to ja nie bede sie sprzeciwiac. najwazniejsza jest Marysia, a nie moje chcę/niechcę
tak czy siak przede mna kawał ciezkiej pracy, zeby zrzucic to 17kg. najpierw jednak rana po cesarce musi sie zagoic
Podziel się: