reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wracamy do wagi

reklama
ja jak brałam slub to ważyłam 50kg, ja byłam mega zadowlona, inni gadali, że za chuda, ale jak coś ma się w głowie to nikt nie przetłumaczy, że jest inaczej. Jak dojdę do 53kg to bedę zadowolona i ewentulanie wtedy wyznaczę sobie nowy cel:-)

Ja ważę 52 czyli 2 kg mniej niż przed ciążą, 2 kg więcej do wymarzonej wagi, ale jak widzę pustki w staniku i worek na pupie to postanowiłam przybrać do 54. Jak mam krągłości czuję się bardziej kobieco, a nie jak 12-latka co skarpetami stanik wypycha:-)

A ja z 58 ważę i kocham słodycze i nie wiem czy schudnę, startowałam z 57 z ciążą, ale jakoś teraz w brzuch mi wszystko idzie...

Mi tez wszystko w brzuch idzie, czekolady nie jestem w stanie sobie odmówic, mogę nei zjeść obiadu ale czekolada musi być , wiem to chore ale tak funkcjonuje :-p tak więc co z tego że ogólnie ważę mniej jak przed ciąża jak obwarzan jest...

No a ja się zawzięłam i ograniczyłam słodycze. Zaczęłam się też troszkę ruszać - poskaczę przy muzyce - skłony i takie tam. Edi ma radochę, a ja trening mały ;-)

Ja jak wracam z pracy to robie obiad sprzątam itd itp i już siły na skoki czy inne ćwiczenia nie mam, a tzreba jeszcze króliki tworzyć (wiem że to wymówki ale musze się jakosusprawiedliwić :-))

reklama
Do góry