reklama
Czarodziejka
Fanka BB :)
Dziewczyny ja sie tak porządnie odchudzam od 2 tygodni...i 1,5 kg tylko mi spadlo....masakra jakaś. Już praktycznie nić nie jem....pieczywo ktore wyglada jak steropian....i smakuje podobnie.....grrrrr
Zawzielam sie i sie nie poddam....musze schudnąc do 55 kg...czyli mam jeszcze do zrzucenia jakies 6kg:-(
Faktem jest ze nie ćwicze.....mysle by sie zapisac na fittnes..a teraz jak mam prawo jazdy to latwiej mi bedzie sie wyrwac z domu nawet wieczorem...
Zawzielam sie i sie nie poddam....musze schudnąc do 55 kg...czyli mam jeszcze do zrzucenia jakies 6kg:-(
Faktem jest ze nie ćwicze.....mysle by sie zapisac na fittnes..a teraz jak mam prawo jazdy to latwiej mi bedzie sie wyrwac z domu nawet wieczorem...
PaulinaAnna
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
No ładnie, widzę że to już grupowa obsesja te odchudzanie ;-)
Ja wczoraj uświadomiłam sobie że we wakacje będziemy na kampingu nad jeziorkiem a ja nawet nie wyjdę na plażę ze wstydu, dlatego myślę jak tu cosik osiągnąć. W tym pomugł mi mąż dziś rano kłutnią, tak mnie wtelepił że nie patrzę jak on zapłaci za klub sportowy, ale w poniedziałek lecę się zapisać...a on niech się martwi....myślę też aby się przejść do lekarza rodzinnego, ponoć można dostać jakieś tabletki na receptę-redical,meridion dzięki którym w 3 miesiące można stracić 10 kg-a tylę bym chciała stracić. Zobaczę co lekarz powie, bo i klub i te tabletki to droga sprawa
Jak na razie wykreśliłam słodkie z mego menu
Ja wczoraj uświadomiłam sobie że we wakacje będziemy na kampingu nad jeziorkiem a ja nawet nie wyjdę na plażę ze wstydu, dlatego myślę jak tu cosik osiągnąć. W tym pomugł mi mąż dziś rano kłutnią, tak mnie wtelepił że nie patrzę jak on zapłaci za klub sportowy, ale w poniedziałek lecę się zapisać...a on niech się martwi....myślę też aby się przejść do lekarza rodzinnego, ponoć można dostać jakieś tabletki na receptę-redical,meridion dzięki którym w 3 miesiące można stracić 10 kg-a tylę bym chciała stracić. Zobaczę co lekarz powie, bo i klub i te tabletki to droga sprawa
Jak na razie wykreśliłam słodkie z mego menu
gufi
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
ja caly weekend objadalam sie czekoladkami z okazji dnia kobiet - nie ma sie czym chwalic jakos nie moge sie zebrac, zeby pocwiczyc ... ale na basenie chociaz bylismy
gratulacje dla wytrwalych!!!!!
gratulacje dla wytrwalych!!!!!
iwona.c28
Mama Natali i Kuby
Hmm....mnie się nie udało:-zawstydzona/y:. Przez tą chorobę tak źle się czułam,że ledwo mogłam chodzić o ćwiczeniach nie było mowy. Pewnie teraz jak się lepiej poczuję to nie będę mogła wrócić do ćwiczeń od momentu na którym skończyłam tylko od nowa....tylko czy mi się będzie chciało zaczynać od początku..........
A ja wczoraj na orbitreku cwiczylam 2 razy po godzinie (łącznie -520 kalorii ) no i 6 weidera. Dzis tez juz godzinka zaliczona ;-)
Tylko... waga mi minimalnie wzrosła ale wygladam znacznie lepiej i widze po ciuchach ze jest lepiej. Pewnie miesnie waza wiecej od spalonego tłuszczyku
Tylko... waga mi minimalnie wzrosła ale wygladam znacznie lepiej i widze po ciuchach ze jest lepiej. Pewnie miesnie waza wiecej od spalonego tłuszczyku
reklama
Mamuska
mama Maciaska i Meduzki!
no pewnie, że tak jestPewnie miesnie waza wiecej od spalonego tłuszczyku