reklama
Kasia Irlandka
10/2006 06/2009 :)
Z całą stanowczościa zgadzam się z szanowna przedmówczyniąInes to bedziesz super laseczka:-)
Ech... zeby mi sie chcialo tak, jak sie nie chce...
;-);-);-)
Kasia Irlandka
10/2006 06/2009 :)
to ja lepiej nie napisze ile moja waga wskazujeWaga u mnie pokazuje 49 kg ... super, ale trzeba teraz wyzeźbić troche to ciałko
PaulinaAnna
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
mnie nie wychodzi nic innego jak podpisać sie pod tymZ całą stanowczościa zgadzam się z szanowna przedmówczynią
.....a skoro gadacie o wadze to u mnie przy 160cm wzrostu jest 70 kg tłuszczyku....i nadal nie potrafię się zabrać za siebie....dziś już zaliczyłam loda na patyku a teraz ciasteczka do herbatki
u mnie jest podobnie ale czas sie za siebie zabrac w koncu przed nami wakacje... ja juz sciągnelam sobie z naszego kochanego forum filmiki z cwiczeniami na szczecie wszyskie chodza... i mam zamiar zgubic brzuszek i reszte... czas zaczac dbac nie tylko o nasze maluszki i mezow ale tez o nas same... mniejmy nadzieje ze sie uda... pozdrawiam wszystie panie starajace sie o powrot do formy...
U mnie waga za duzo pokazuje wrrrr...Ale... juz niedługo!!!
Dzis juz zaliczone 40 minut orbitreka (-138 kalorii :-)), wieczorem drugie 40 minut i 6 weidera... No i jem 5 razy dziennie malutkie posiłki :-) Musi mi sie udac bo mam twarde postanowienie!!!
MoniQa zazdroszcze wagi chcialabym zeby moja tyle pokazywala :-( Do tego dążę (48-50 kg bym chciała)
Dzis juz zaliczone 40 minut orbitreka (-138 kalorii :-)), wieczorem drugie 40 minut i 6 weidera... No i jem 5 razy dziennie malutkie posiłki :-) Musi mi sie udac bo mam twarde postanowienie!!!
MoniQa zazdroszcze wagi chcialabym zeby moja tyle pokazywala :-( Do tego dążę (48-50 kg bym chciała)
elisabeth
Październik '06 i '09
50 kg to ja miałam w podstawówce;-), ale na wagę nie narzekam... mam 53 kg przy wzroście 168 cm... taka waga utrzymuje mi sie od liceum, mam tylko problem z brzuchem... tłuszczyk pewnie bym spaliła, ale obawiam sie że po ciąży skóra się tez rozciągneła i już nigdy nie bedzie taki jędrny... z resztą on nigdy nie był super płaski, a po drugie teraz nie jest modne noszenie brzucha na wierzchu, trendy sa przedłużane bluzki i to mi pasuje:-)
Ale za Was 3mam kciukasy!!!
Ale za Was 3mam kciukasy!!!
reklama
ika07
padziernikowa mama 06
Ines daje nam przykład wyjatkowej konsekwencji,wytrwałosci.BRAWO!!!
Ja nie napiszę o swojej wadze,bo jest największa jaką miałam do tej pory w swoim niekrótkim już życiu.Ale nie jem słodyczy wcale a wcale w poscie i staram się tez nie jeść po 20stej.Niestety nie lubię cwiczyć,nudzę się i nie mam sił po całym dniu lataniny,choć wiem,że brak czasu to żadne usprawiedliwienie.
Ja nie napiszę o swojej wadze,bo jest największa jaką miałam do tej pory w swoim niekrótkim już życiu.Ale nie jem słodyczy wcale a wcale w poscie i staram się tez nie jeść po 20stej.Niestety nie lubię cwiczyć,nudzę się i nie mam sił po całym dniu lataniny,choć wiem,że brak czasu to żadne usprawiedliwienie.