reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wracamy do formy :)

reklama
W zeszlym tygodniu weszlam na wage i przezylam szok:szok:, bynajmniej nie pozytywny. 6 kg przybylo od grudnia. Musialabym sie za siebie wziac, jakby tylko mnie sie chcialo tak jak mnie sie nie chce to byloby fantastycznie. Chyba z Was wszystkich jedyna zaliczam sie do wagi ciezkiej :-p:-p:-p77.5 kg, przy wzroscie 167 to niezly wynik. Do tego wrodzone lenistwo, i uzaleznienie od internetu i slodyczy i efekt murowany ;-).

Mysle ze kazdemu zima dała sie we znaki:tak:
Mnie jeszcze pomogł fakt ze zaczełam brac tabletki anty...
A gdzie sa zdjecia Katki z Chrzcin?Bo szukam wszedzie i nie moge znalezc?

Ja musialam zrezygnowac z proszkow przez 5 miesiecy przytylam na nich 11 kg od stycznia nie biore i pomalu waga mi spada ale do mojej wagi mi jeszcze brakuje:-(
Ja niestety jeszcze nie moge obejzec zdjec z chrzcin;-)

reklama
Ewa ja tez nie moge:-(Te tabletki to musiałas miec zle dobrane:tak:Ja odkad biore to przybrałam 2kg i tak zostało,no ale jeszcze zima i siedzenie w domu..Do wagi sprzed ciazy brakuje mi -4kg.julia szybko i cały czas biega to spale;-)A na tabletki jestem niestety skazana:-(Mam nadzieje,ze nie bede ich musiała brac do konca zycia:crazy:

Do góry