reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wracamy do formy - propozycje cwiczen, diet...

Hej dziewczyny jak chcecie zrzucić trochę z wagi to proponuje tydzień w szpitalu. Ja po tygodniowym pobycie straciłam trzy kilogramy. Jestem w szoku bo praktycznie cały czas leżałam, miałam mało ruchu a ty taki szok :szok:Czyli aktualnie od początku ciąży jestem na plusie 4kg. na szczęścia brzuszek się ruszył bo na jakieś dwa tyg się zatrzymał na 101cm a teraz jest 106cm :-)

reklama
Słuchajcie kobietki

U mnie dziś plus 11
Błagam tak do piętnastu ni grama więcej, błagam....:-)

15406844d8.png

Heh, ja za to mam zupelnie inne doswiadczenie ;-). Spedzilam kiedys 1,5tyg w szpitalu. No moze bez szczegolnej dietki, ale jedzenie tylko szpitalne i przy wyjsciu mialam +3kg :-D:-D:-D:-D :szok:.

OJ toż to chyba w jakimś hotelu byłaś;-);-) , niestety miałam przyjemność leżeć na początku ciąży 9 dni i na śniadanko 2 kanapki (suchy chleb) i kawalątek masełka , kawa i obrzydliwa zupa mleczna , na obiad obrzydliwa zupina i na kolacje ten sam chleb i masło :baffled::baffled::baffled: dobrze że moja siostrunia taka kochana i latała do mnie z wyżerką 2 razy dziennie:tak::tak:.

katering powiadasz no to luksus . Moja psiapsiółka rodziła w Katowicach na ligocie w klinice i też miała taki luksusik ,żarełko jak w hotelu , obiadki dwudaniowe ,niewspomne już o warunkach sanitarnych.

A wracając do wontku ROŚNIEMY to urosłam już zabardzo chyba waga + 12 :baffled::szok: i tyłek mi sie ruszył:confused2: w bioderkach 95:eek: a brzusio (jedyny element z którego sie ciesze ) 103 cm na wysokości pępka, no i biust też drgnął -95cm, musze jakąś bielizne zakupić:sorry:.

My dziś zaczynamy III trymestr !
waga : 59, 5 kg (+9,5 kg )
obwód w pępku : 88 cm
Zastanawia mnie jaką średnicę ma piłka do kosza, bo tak wyglądam jakbym ją połknęła

U mnie już +13 :szok::szok::szok:. Ale co tam,przejmować będę się tym po porodzie :-D.
I tym co się tak zamartwiają o swoją wagę,radzę przestać bo tylko głowę sobie tym zaprzątacie :-).

reklama
Do góry