reklama
kalina_malina
Fanka BB :)
przyszło mi do głowy, aby tzw. miarę krawiecką sobie zrobić na gumie...
kalina_malina
Tau, ja po prostu jestem twórcza, a inspiruje mnie życie codzienne
kalina_malina
Mnie się pomysł podoba. Mam zatem 60cm w talii i 89 w biodrach
Oooo, Wesolutka , to zupełnie tak, jak ja O dziwo biust mam nadal 70D
kalina_malina
Pixella, ja sobie folguję ze słodyczami 24 godziny na dobę dosłownie - jestem w stanie pochłonąć wszystko, co ma w sobie cukier. Jak nie mam pod ręką batona czy czekolady, zapycham się chlebem z miodem albo baaardzo słodką herbatką ;-)
angelika82
Pixella, ja sobie folguję ze słodyczami 24 godziny na dobę dosłownie - jestem w stanie pochłonąć wszystko, co ma w sobie cukier. Jak nie mam pod ręką batona czy czekolady, zapycham się chlebem z miodem albo baaardzo słodką herbatką ;-)
To dokladnie tak jak ja
Czasem sie tylko zastanawiam, czy sie nie przeslodze, ale wczoraj odberalam wyniki na cukier i sa w normie - wiec prosto do batonikow :-)
reklama
U mnie jutro 31 tydzień.
Wymiary właściwie nadal takie same, jak miesiąc temu - doszło 2cm w brzuchu, jak u Pixelki.
No i 1,5 kg więcej, niż miesiąc temu :-)
Czyli nadal jestem kwadratowa
Waga - 72kg. Czyli 14 do przodu. Jest dobrze :-)
Biodra - 102cm (+10)
Brzuszek - 105cm (+30)
Biust - 103cm (+19cm)
Zmierzyłam też wysokość brzuszka. 31cm. Nie wiem czy to dużo, czy mało. Ale może to dlatego mam tak mało wystający brzuch? Bo koleżanki mi mówią, że wyglądam jak w 6 miesiącu, a nie 8
Wymiary właściwie nadal takie same, jak miesiąc temu - doszło 2cm w brzuchu, jak u Pixelki.
No i 1,5 kg więcej, niż miesiąc temu :-)
Czyli nadal jestem kwadratowa
Waga - 72kg. Czyli 14 do przodu. Jest dobrze :-)
Biodra - 102cm (+10)
Brzuszek - 105cm (+30)
Biust - 103cm (+19cm)
Zmierzyłam też wysokość brzuszka. 31cm. Nie wiem czy to dużo, czy mało. Ale może to dlatego mam tak mało wystający brzuch? Bo koleżanki mi mówią, że wyglądam jak w 6 miesiącu, a nie 8
Podziel się: