reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wracamy do formy - propozycje cwiczen, diet...

pixella77 irka252 :-D
Widzę, że ci nasi panowie lubią sobie żarty urządzać... Ostatnio jak usiadłam mojemu na kolna westchął i powiedział " OJEJ JAKIŚ WIELORYB NA MNIE LEŻY" :-D

reklama
No i dzisiaj musiałam wejsc na wage:wściekła/y:. Juz od poczatku ciazy na plusie 13:angry:, przez 3 tyg przytyłam 4 kg.:no: koniec ze słodkim:tak:

irka252...13 kg to naprawde nie jest duzo między 30-34 tc maluch sam przybywa około kilograma+ wody płodowe itd więc 3 kg sie uzbiera - to zupełnie normalnie w 8mies, tłuszczu w tym niewiele wiec nie jest źle, pamietaj, ze niektóre z nas za 4 tyg zaczną sie rozpakowywać a w tym czasie to sam maluch najwiecej przybiera tłuszczyku bo ok 1kg/4tygc

Hej
zdaje relacje... otoz w 32tc 12 na plusie ...
a mezus ostatnio wypalil z tekstem ze juz mi chyba tez brzucholek rosnac nie bedzie....no to ja do niego ha! zdziwisz sie
odnosnie modelki...ehhh ja tak nawet przed ciaza nie wygladalam, ale jakbym dobrze w siebie zainwestowala potencjalnie majac meza biznesmena to pewnie bym po ciazy bym dala rade heheheh :-)

reklama
hej Dziewczynki :tak::tak:
więc tak>> od 13.03 brzuszek urósł mi 3 cm ( nie wiem czy to nie za mało)
waga stoi w miejscu....trochę sie martwię ale we wtorek do lekarza to zobaczymy co on powie

Do góry