a jaką dietkę jeśli mozna wiedzieć...moze mi sie przydaa ja +14kg i moj lekarz strasznie na mnie nakrzyczal z tego powodu ;-);-);-), ze troszke przesadzilam i mam teraz stosowac diete
reklama
mirabella
Zaangażowana w BB
Mam wyeliminowac zupelnie, biale pieczywo, zamieniajac je na ciemne-ziarniste, zadnych sokow, tylko wode, i ewentualnie herbatke, zadnych slodkosci, i owocow takich jak: banany, pomarancze, mandarynki, a i jak jogurty to tylko naturalne. To podstawa.
Mam jesc kiwi, jabluszka, duzo warzyw, miesa, po prostu wartosciowe produkty. Ciezko mi to idzie
Mam jesc kiwi, jabluszka, duzo warzyw, miesa, po prostu wartosciowe produkty. Ciezko mi to idzie
dzięki chyba i ja zacznę taką stosować zeby nie przytyc za dużoMam wyeliminowac zupelnie, biale pieczywo, zamieniajac je na ciemne-ziarniste, zadnych sokow, tylko wode, i ewentualnie herbatke, zadnych slodkosci, i owocow takich jak: banany, pomarancze, mandarynki, a i jak jogurty to tylko naturalne. To podstawa.
madziumba
czerwcowa mama 2009
Mam wyeliminowac zupelnie, biale pieczywo, zamieniajac je na ciemne-ziarniste, zadnych sokow, tylko wode, i ewentualnie herbatke, zadnych slodkosci, i owocow takich jak: banany, pomarancze, mandarynki, a i jak jogurty to tylko naturalne. To podstawa.
Mam nadzieję, że się nie obrazisz jak i ja skorzystam :-). Jest tylko jeden problem: mam zgagę po ciemnym pieczywie ale jakoś temu zaradzę.
mirabella
Zaangażowana w BB
korzystajcie kochane, oby nam sie udalo !!!Mam nadzieję, że się nie obrazisz jak i ja skorzystam :-). Jest tylko jeden problem: mam zgagę po ciemnym pieczywie ale jakoś temu zaradzę.
najedz się i za mnie bo ja słodyczy już miesiąc nie tykammirabella też chyba zastosuję tą dietkę :-),jak tylko zjem to co jeszcze w barku na mnie czeka,dwie czekolady i bombonierkę
słodycze wchłaniałam tylko na początku ciąży , teraz sporadycznie jakiegoś pączusia z ogromną szklanką mleczka , a wszystkie djety mam gdzieś(choć przytyłam 11 kilo) , już wiecej nienadarzy sie taka okazja na podjadanie wiec co se będe zalłować do porodu już niedługo i wtedy zaczne kontrolować żarełko
Carmi
Czerwcowa mama 2009
Andzia, jestem podobnego zdania, dopoki lekarz nie krzyczy :-)
reklama
ja niestety mam za wysoki cukier i pewne rzeczy muszę ograniczać...słodycze wchłaniałam tylko na początku ciąży , teraz sporadycznie jakiegoś pączusia z ogromną szklanką mleczka , a wszystkie djety mam gdzieś(choć przytyłam 11 kilo) , już wiecej nienadarzy sie taka okazja na podjadanie wiec co se będe zalłować do porodu już niedługo i wtedy zaczne kontrolować żarełko
Podziel się: