reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wracamy do formy po ciąży:):)

reklama
Jejku, ale będziecie miały nagrodę za te wyrzeczenia, jak już skończycie kp - podziwiam Was wszystkie razem i każdą z osobna, ja bym chyba wykorkowała przy takich dietach jakie wy przez te dzieciowe alergie macie:-p

Siva wow, pięęęęęknie się prezentujesz - ciałko cudne, jakbyś nigdy w ciąży nie była:) Zazdroszczę figury - i biustu też;)

Akuku to mnie nie pocieszyłaś - wychodzi na to, że laktacja mi się unormowała, bo tak mi się cycki zmniejszyły że aż się wkurzam;) A było tak pięknie:D

Jagus hehe ja to jakis ewenement jestem bo po ciazach z biustu b zostali mi d ale pewniebjaj schudne wroce do b i bede przeszczesliwa..przynajmniej nie bede musiala sie trzymac za cycki biegajac.

Hehe Akuku ja teraz pewnie wróciłam do B (ważę 62, przed ciążą 65), ale wcale bym się na C nie obraziła - chyba niestety nie jest mi dane;) No ale kobiecie nie dogodzisz, a w sprawach cyckowych to już chyba w ogóle ciężko;)

Ja przed ciążą mialam D. Moze i wyglada w dekoldzie ladbie ale dla mnie to byl problem. Bluzki sie podciagaly. Bujaly sie przy chodzeniu itd. I nie ma sily na grawitacje. Wiec majac w przyszlosci +40 lat, Wole miec male a nie nalesniki ktore zwiniete w biustonosz są ok a beZ rozwijaja sie do pepka. W ciazy coraz wieksze. A po porodzie jak doszla laktacja i wkladki *F bylo malo. ! Na szczescie razem z kg ( w ciazy 93 teraz 65 kg ) zszedl biust i nie wiem jaki dokladnie rozmiar teraz ale mysle że C :) co mnie cieszy a mam nadzieje ze cwiczenia i dieta sprawia ze bedzie B. :)

U mnie na początku laktacji było 75 H, teraz jest już 70 E. Przed ciążą miałam 75 E czyli prawie taki sam. I tak by mogło juz zostać :)

reklama
Do góry