reklama
Dziewczyny trzymam kciuki za Wasze cwiczenia! Tez bym chciala cos z moim brzuchen zrobic,bo reszta jest ok :-) ale mam taki slomiany zapal,ze nawet nie wiem czy jest sens zaczynac,dwa dni cwiczylam aerobiczna 6 weidere,ale potem zapomnialam, mysle teraz o chodakowskiej :-) ale na pewno bez diety :-) hehe :-)
Akuku dasz rade :-) pisz nam tutaj codziennie, to motywujace bedzie dla Ciebie i dla innych pewnie tez :-)!
Siva pieknie wygladasz,cialo rewelacja :-)!
Kasia super figurka :-)
Marika a Ty szczupkutka juz bardzo jestes, dieta eliminacyjna jednak gubi kilogramy.
Akuku dasz rade :-) pisz nam tutaj codziennie, to motywujace bedzie dla Ciebie i dla innych pewnie tez :-)!
Siva pieknie wygladasz,cialo rewelacja :-)!
Kasia super figurka :-)
Marika a Ty szczupkutka juz bardzo jestes, dieta eliminacyjna jednak gubi kilogramy.
Ostatnia edycja:
miejskibandyta
Fanka BB :)
Ja też kiedyś robiłam A6W, męczące a efekty średnie. Może teraz dorzucę do zestawu Ewki. Idę właśnie robić Turbo Wyzwanie i z przysiadami dziś zaczynam
Od dzisiaj dieta, bo wczoraj zorientowałam się, że mało składników mam. Dzisiaj na śniadanie omlet na słodko z płatkami owsianymi. Pycha!!!!
Od dzisiaj dieta, bo wczoraj zorientowałam się, że mało składników mam. Dzisiaj na śniadanie omlet na słodko z płatkami owsianymi. Pycha!!!!
miejskibandyta
Fanka BB :)
Akuku - Chodakowska podała na swoim profilu, książkę z przepisami jej też mam, ale nie wiem czy to akurat jest w tej knidze. Przepis:
Omlet na słodko
• 2 jajka ( 1 żółtko, 2 białka )
• 3 łyżki płatków owsianych
• 1 łyżka kakao
• szczypta cynamonu
• świeże owoce np. maliny, borówki
Wszystkie składniki należy dokładnie wymieszać, a następnie wylać mieszankę na patelnię. Po 2 minutach przekręcić omlet na chwilę na drugą stronę. Podawaj z ulubionymi owocami.
Przyznam się - dosłodziłam delikatnie miodem.
Omlet na słodko
• 2 jajka ( 1 żółtko, 2 białka )
• 3 łyżki płatków owsianych
• 1 łyżka kakao
• szczypta cynamonu
• świeże owoce np. maliny, borówki
Wszystkie składniki należy dokładnie wymieszać, a następnie wylać mieszankę na patelnię. Po 2 minutach przekręcić omlet na chwilę na drugą stronę. Podawaj z ulubionymi owocami.
Przyznam się - dosłodziłam delikatnie miodem.
reklama
Podziel się: