reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wracamy do formy po ciąży:):)

Siva Ty bardzo ladnie wygladasz ;) ja juz bym byla zadowolona z takiej figurki ;) a tak mysle ze jak bedziesz se brzuszki robic to tez duzo pomoze ;)
Jak ha cwiczylam skalpel to brzuch tez robil sie mniej flakowaty...tylko mowie jak schodzklo z calosci to efekty slabe byly golym okiem..choc kolezanka zwrocila uwage
Tak wiec zaczynam zkowu cwuczyc...bo dzis zauwazylam piekne zwisy z ramion jak jechalismy autem... w sensie trzymalam reke na oknie i w lusterku piekny zwis !! Jak u 60 latki...masakrejszyn.

Mam ciezarki wiec jedziemy z tym koksem wiem ze do lata nie nede osa ale do przyszlego ?? Aa nie tez nie bede bo przeciez planuje jeszcze brata lub siostre dla chlopcow ..a glownie z mysla o Emilku. Dzizas.

reklama
Kasia gratuluje wcięcia w talii! Jesteś widzę wytrwała megastycznie :-)! Obwodowo efekty widać gołym okiem. A z ciekawości spytam...kg też idą w dól?

Akuku Ty to na pewno dasz rady już na ten sezon .....jak przy trójce dzieci planujesz jeszcze czwarte to musisz być kobieta- energia, co niczego się nie boi! Szacun.

Ja po powrocie do pracy od razu złapałam jakieś dziadostwo i choruję już 2 tydzień- w zeszłym dałam jeszcze radę raz iść na trening ( za to nadrabiałam 2g rowerowania dziennie)...a w tym tyg. już leże w łóżku na L4 więc mogę sobie tylko pomarzyć.....ale od pół roku nie miałam przerwy, więc potraktuję sobie to jako regenerację.
Też szykuję formę na lato (bo na następne w najlepszym wypadku będę w II trymestrze)- zleciało mi kolejne 3 kg od zdjęć, które wklejałam i pierwszy raz w życiu popatrzyłam przychylnie na moje nogi w spódnicy :-D.

Powodzenia i wytrwałości dla wszystkich ćwiczących mam!:-):-):-)

Eve na ten sezon nie dam rady..
A moja 3 dzieci i myslenie o czwartym nic nie zmienia...kiedys myslalam ze po dziecku zgubie kg biwgakac za nim... potem zr jak za drugim biegac bede ti jjz na pewno... teraz myslalam ze jak juz 3 dziecko to nie bede miala czasu jesc... ale neistety mam czas jesc...a kg wcale nie leca w dol po pracach dpmowych...
Moj m do mnie mowi bym zaczela dzisiaj...a ja jakos sie zmusic nie moge a wiem ze jak skoncze to bedzie mi fajnie...tylko ze zaczac nie moge no ;(

Moze od jutra ?? Dzizas czemu czlowiek sie tak broni przed wysilkiem ??

Dziewczyny, powiedzcie wg was, czy ten mój brzuch nadaje się już do bikini?
Od jutra znów zabieram się za ćwiczenia.

Załączniki

• 1402547488389.jpg
    1402547488389.jpg
    16,9 KB · Wyświetleń: 77
  • 1402547512015.jpg
    1402547512015.jpg
    8,4 KB · Wyświetleń: 61
  • 1402547537327.jpg
    1402547537327.jpg
    12 KB · Wyświetleń: 84
Mirka, dzięki! No takiej recenzji to się nie spodziewałam. Mi ciągle ten brzuch się wielki wydaje..

reklama
U mnie biezni ciąg dalszy... Kur... tylko efektow jakos dalej nie widze. Moze waga poszla minimalnie w dol ale tym sposobem to nede ja zrzucac jeszcze z 1.5 roku :( Masakra jakas

Siva wygladasz super!!!

Akuku ja tez sie nie raz zmuszam zeby biegac. Nie jestes sama :) A moze znajdz cwiczenia ktore będziesz robić z ochota. U mnie tak bylo z bieganiem... Lubie biegac chociaz nie zawsze mam ochote no ale wiadomo ze z niczego nie ma nic ;)

Do góry