reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wracamy do formy po ciąży:):)

Siva nie widze zdjev..spojrze na tablecie...

Anbas tylko ze ja bardzo lubialam cwiczyc z chodakowska ;) biegac lubie ale ja jestem po 7 operacjach na biidra u musze he oszczedzac... jak schudne troche to wtedy zaczne biegac...
A teraz tolenistwo siedzi we mnie ;( i chyba mysl ze na to lato i tak jak potwor wygladac bede ;(
M mi kupik zestaw skakanke pilke tak kolo z raczkami i klekasz na kolana lapiesz to koli do dolu troche jak brzuszki ale trudniej... nie wiem co tam jeszcze jest...

Najgorsze ze ja ta swoja zlosc na siiebie zajadam ;( i codziennie mowie ze od jutra.. a jak od jutra to zjadam swinstwa przerozne ;( jak smietnik jakis..a moj brzuch to studnia bez dna ;(

reklama
Anbas a ja sie tak wczoraj zastanawiałam nad bieżnia mam okazje kupic taniutko szkoda ze to taki kombajn ale wlasnie czy ja szusowac bede hmmm

Siva ja bym nie cwiczyla, nie masz ani boczkow ani brzuszka wygladasz meda kobieco ;) tylko musisz Ty sie dobrze czuc. Ja jakbym tak wygladala to hmm chyba bym fruwala...ale wiem ze w miare jedzenia apetyt rosnie ;) jak chcesz miec bardziej umiesniony brzuszek to same brzuszi wystarcza moim zdaniem, ale jak dla mnie wystarczy ;)

Jeszcze ten miesiąc chcę powalczyć o brzuch, uda i pośladki, ale Lena ostatnio wypełnienia mi czas tak, że nawet jak mam chwilę dla siebie, to nie wiem za co się najpierw zabrać

Siva ja Cie i tak podziwiam, jestes mega !!! Ja po zadnej ciazy nie schudlam konsekwentnie ; ( tak wiec zaczynam od jutra ;) sprobuje 2 razy dziennie bo musze szybkie efekty... moze 10 kg w miesiac pojdzie jak diete przycisne..hehe

reklama
Do góry