reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wracamy do formy po ciąży:):)

Poradźcie coś bo z tą moją motywacją to ja nigdy nie schudnę!! Napaliłam się na ćwiczenia z Mel B, ćwiczyłam i po 9 dniach z ciekawości chciałam sprawdzić efekty. Waga ani drgnęła, cm w obwodach też nie ubyło. Na Mel B się obraziłam. Po jakimś czasie stwierdziłam, że spróbuję z chodakowską - skoro tak chwalicie. ćwiczyłam AŻ 3 dni i pojechaliśmy na weekend do rodziców i ćwiczyć przestałam...

Słodycze jem od wielkiego dzwonu (bo nie lubię), od miesiąca nie jadam po 18, jem dużo warzyw, unikam smażonego, od 2 tygodni wyłącznie ciemne pieczywo a waga ani drgnie! waże 54 a chcę spaść do 50 i pozybć się cellulitu na udach :zawstydzona/y:

od wczoraj skaczę na trampolinie...

reklama
Macie racje co do diet,sama po jakims czasie doszlam do wniosku,że lepiej jeść warzywa,owoce,wszystko odpowiednio przyrządzone i 5 posiłow dziennie i da radę schudnąć,bylam też w Natur House czy jakos tak i tam wlasnie takie diety byly fajne tzn menu fajnie skomponowane,przepisy rózne na zupki i inne dania,ale tam inwestowało się w te ich suplementy i dawało radę,z tym że jak probowalam z ich przepisow już na wlasna rękę i bez ich suplementow chudlam tak samo i za free bez ładowania im pieniędzy.

Na diecie Dukana czulam się dobrze,ale faktycznie ta ilość iałka może się odbić min na nerkach itp choc efekty były super chyba zdecyduje się na te racjonalne żywienie itd

Mam min od tego dietetyka dietę truskawkową na tydzień,to potem jest w zależności czy chodzi o spalanie czy też o pozbycie się wody z organizmu

Muszę odnaleźć te kartki z przepisami i musze dzialać koniecznie

Będzie trudno bo mam wielką slabość do czekolady i slodyczy,podczas ciąży tak się rozbestwiłam oj

Ostatnia edycja:
Juz tak malo zostalo do wakacji:-) cwiczymy i rozsadnie jemy, a potem na plaze w bikini!!;-)

P_20140531_130503.jpg

Załączniki

• P_20140531_130503.jpg
    P_20140531_130503.jpg
    26,4 KB · Wyświetleń: 72
Kasiu super wyglądasz :) ja też bym tak chciała ale u mnie na ćwiczenia chyba jeszcze za wcześnie bo mnie brzuch i blizna bolały jak trochę próbowałam chyba 2 tyg temu a wczoraj pomagałam m dźwignąć łóżko to myślałam że na pogotowie pojadę bo przez chwilę tak mnie bolało. Niby po tej cesarce już wszystko mogę a dźwigać i ćwiczyć jeszcze ku.. nie. No masakra:(

No i fakt moją słabością są słodycze.. Ale staram się ograniczać. No i jak bez ćw. Zgubić te 4 kg które mi zostały do wagi z przed ciąży?

Ostatnia edycja:
cleopatra- oj u mnie tez ze slodyczami problem...zawsze dam sie skusic:-) ale na szczescie spalanie dobre wiec az tak zle.

a z cwiczeniami to faktycznie- jak cos jeszcze boli to lepiej nie ryzykowac;-) ale moze jakis jogging mozesz?;-)

Kurcze kaczuszka jak ty to zrobilas?? :) Bo ja biegam cwicze I jem mniej a waga durna stoi...wrrrr. Juz mnie to zaczyna rozp@#$@##dalac... Plakac mi sie normalnie chce...

Kurcze, ja to już tak schudłam a brzuszek ciągle jest. Wszystko już na mnie wisi,ale widzę że bez biegania się nie obędzie. Dawno nie ćwiczyłam, bo i czasu i sił brakuje, a zmuszać się nie chcę. Ważę już 4 kg mniej niż przed ciążą i do mojej wymarzonej wagi zostało mi zaledwie 3kg, ale brzuch nadal nie perfekcyjny :(

kto dzis cwiczył?:-)

ja zaliczylam dzis juz skalpel, zaraz na spacerek idziemy, no i obiady mam ostatnio dietetyczne- salatka z kurczakiem...maz je w pracy wiec nie chce mi sie gotowac ziemniaczkow czy ryzu dla siebie samej...;-)

reklama
Kasia, ja długo już nie ćwiczyłam nic poza przysiadami i jakoś nie mogę czasu wygospodarować :(

Do góry