reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wprowadzanie nowych pokarmów

Tak szczerze mowiac to ja juz ktorys raz sie spotykam z tym ze lekarze polecaja ten enfamil mnie pani doktor tez go polecila ale Igorek tylko prze niego mial zatwardzenia nie mogl sie zalatwic przez trzy dni jak go odstailam to wszystko wrocilo do normy slyszalam ze u nas w przychodni lekarze duzo dostali za polecanie tego specyfiku.
catherinka najpierw sproboj na dzieciaczku jak reaguje na to mleczko bo moze go nie tolerowac. Pisze tak z wlasnych doswiadczen poniewaz Igorka tylko miesiac piersia karmilam a pozniej sztuczne mleczko juz wprowadzilam. pozdrawiam

reklama
Igorek juz drugi dzien je jabluszko i juz nawet dzis otwieral buzke jak sie lyzeczka zblizala jak te dzieciaczki szybko lapia :) :) :) nie ma rzadnych niepokojacych zmian po nowych pokarmach wiec chyba bedzie dobrze. :)

Tak Igo je tylko sztuczne mleczko dlatego pani doktor bo oczywiscie skonsultowalam sie z nia kazala juz jakies smaczki nowe wprowadzac juz kazala to robic pol miesiaca temu ale troszke przeciagnelam :)

acha, a moja lekarka kazala sie wstrzymac do 4 mies :( to pisz jakmaly toleruje nowa diete to moze zastosuje mojemu malenstwu nowosci niedlugo ::)

mój smyk jest na cycu, ale od 4 miesiąca można juz wpowadzać nowe pokarmy - nie mogę czekać do końca 6 miesiąca - bo wtedy już idę do pracy  - a Bartuś musi nauczyć się jeść nowości.

Dzisiaj Bartek już też drugi dzień jadł jabłuszko (jadł - duże słowo) i też nawet otworzyl buźkę :)

reklama
Do góry