reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wprowadzanie nowych pokarmów

kacper tez od loda sie krzywi-ale jogurty serki prosto z lodowki lubi a co do wody-moze byc lodowata to i tak wskoczy:tak:juz sie raz przekonalam

reklama
Jezu Kasiu nie strasz :szok::-), co prawda mi troszke przesuneli na usg no ale rzeczywiscie leci strasznie szybko. A my jeszcze tyle spraw ..... o rany, najbardziej mnie wkurza ze sie jeszcze nie sprezylismy z kupnem pralki i suszarki bo jak tak dalej pojdzie to moj malzonek bedzie pral rzeczy maluszka :-) jak ja wyladuje w szpitalu.;-).

Kati, Iwka- trzymacie sie cieplutko i zdrowiutko ....Kati moja przyjaciółka ma termin także na wrzesień i juz tak szybko minęło.:-D:-D:-D

Marysia tak jak Kubus aqua1-23 nie lubi nic zimnego , a wogole to ona mis sie strasznie buntuje z jedzenim , no mowie Wam z 5 lyzeczek obiadu i koniec , sniadanie to samo , na szczescie je owoce i pije mleko bez buntu ale ja to nie wiem co sie jej stalo . Czasami jak widzi ze sie ktos zbliza z jedzeniem to od razu w nogi. :-(. Tlumacze sobie ze wychodzi jej kolejny zab i ze jest cieplo i licze ze sie to zmieni......;-):-)

Iwka - u nas dokładnie to samo stało się z Maksem, jak pisałam ostatnio, że z żarłoka zrobił się niajadkiem, ale na pocieszenie... przeczekałam, nie zmuszałam go, a teraz znowu mu apetyt wraca!! i porcje znowu są za małe i krzyk! - to była chyba taka pierwsza reakcja na upały bo tylko mleko wtedy chciał pić i apetyt miał rano i późnym wieczorem przed snem, a za dnia nic nie chciał, ani obiadu, ani chleba, ani owocu, ani nawet ciasteczka!

ja jestem przeszczesliwa z mojego niejadka zrobil sie lakomczuszek :tak:
wynika to z faktu odstawienia od cyca

jak sie ciesze ze tak szeroko buzke otwiera

no i chyba troszke wiecej wazy-czuc jak sie go podniesie

a ja bardzo chętnie bym się zamieniła, jagoda potrafi byc w jednym jedzieniu....jak pójdę z nią na kontrolę znowu okarze się,że za duzo przytyła, ale co mam zrobić, przecież nie odmówię jej jedzenia

reklama
Maga- a u nas Antek był dzisiaj u lekarza i się okazało że "schudł" :-:)-(- niestety ospa spowodowała że nieco stracił na wadze...ale za to urósł :tak::tak::tak:je to co dotychczas ..a tu prosze waży mniej ..może też wiecej się rusza i próbuje chodzic.

Do góry