reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wprowadzanie nowych pokarmów

Magda moj tez jadl lizaka ale juz musialam mu dac bo mi cyrki w wozku odstawial a tak spokojnie do domu dojechalismy, a lizaki=próchnica. Ale nie dajmy sie zwariowac nic im sie nie stanie bo takiej ilosci.

reklama
Ja nie daję żadnych słodyczy, ani dosładzanych rzeczy. Jedyne coś, co można zakwalifikować do słodyczy to biszkopty, ale wyłącznie w wersji bezcukrowej.

Przymierzam się do racuszków, naleśników i biszkoptów domowej roboty, ale z dodatkiej fruktozy zamiast cukru.

ze slodyczy bartek wczoraj sprobowal (tylko mnie nie uduscie ;-) ) lizaczka o smaku truskawowym :-)
byl szczesliwy jak niewiadomo co jak zalapal jak sie to je :-D w efekcie: poklejone lapki, buzia, kurteczka do gruntownego prania...no i zagubienie lizaka gdzies w samochodzie... a auto na sloncu dzis stalo caly dzien... :-)

:laugh2: :laugh2: :laugh2: przypomniało mi sie że u nas też już kiedyś był lizak i baaaaardzo smakował a jak kuż się znudził to potem fantastycznie przyklejał się do różnych sprzętów domowych :-D

:laugh2: :laugh2: :laugh2: przypomniało mi sie że u nas też już kiedyś był lizak i baaaaardzo smakował a jak kuż się znudził to potem fantastycznie przyklejał się do różnych sprzętów domowych :-D

Lenka tez jakis czas temu z uwielbieniem lizala takiego z gwizdkiem o smaku owocow lesnych (mama sobie kupia i reka byla wyciagnieta):-D :-D a jakie minki prz tym robila :-D :tak: :-D

:baffled: :baffled: :baffled: że niby przez to że Maks miał przez parę minut frajdę z lizaka to coś mu się miało stać??? :baffled: :baffled: :baffled:

... jest okazem zdrowia i radości ... a przesada w każdą stronę może prowadzić do absurdu

reklama
Do góry